Setari Cookie-uri

2007 nunti celebre cu vedete romanesti

Anul 2007 a adus o lista lunga de casnicii, vip-urile orientandu-se spre intemeierea unei familii. Cum aceste evenimente starnesc interesul si curiozitatea tuturor, v-am descris mai jos cateva din celebrele nunti ale anului.

Vizibil emotionati, mirii au pasit spre altar pe un lung covor rosu. Printre cei prezenti s-au numarat nume celebre precum Adela Popescu, Elvira Deatcu, Carmen Tanase, Dana Rogoz, Bebe Cotimanis etc. Printre domnisoarele de onoare s-a afat si sora miresei, iar printre cavaleri Razvan Flodor. Unul din cei doi preoti ce au participat la cununia religioasa a tinut in finalul slujbei un discurs de aproximativ un sfert de ora in care afirma cu privire la cei doi actori: “Am citit multe materiale despre Ioana si Alexandru, chiar si un interviu in care domnul Papadopol spunea cat de mult o iubeste pe sotia sa. Astazi, ei au jucat un “rol” foarte important in fata lui Dumnezeu, acela de mire si mireasa si ma bucur foarte tare sa aflu ca sunt atat de credinciosi si cu frica lui Dumnezeu”, concluzionand: ”Acasa este iubirea”. Dana Rogoz s-a aratat extrem de fericita si incantata ca o vede pe Ioana mireasa: “Este foarte frumoasa si ii doresc tot binele din lume. Sa fie fericita alaturi de Alexandru”, a spus Dana.

La iesirea din biserica, toti prietenii cuplului au primit petale de trandafir pe care le-au aruncat ca o ploaie, mult mai calda de data aceasta, asupra insurateilor.

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac

Ion "Ion" Alexandru Tiriac este fiul omului de afaceri si fost jucator de tenis Ion Tiriac. El a fost implicat intr-o lunga relatie cu fotomodelul Ileana Lazariuc, fata cantaretei Anastasia Lazariuc. Pe de alta parte, Maria Marinescu, fiica actritei Ioana Pavelescu si fata adoptiva a omului de afaceri Mihai Bujor Sion este cunoscuta in special prin relatiile pe care le-a avut cu Cristi Chivu, cu omul de afaceri Bobby Paunescu si cu Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile.

La cununia civila a fiului sau Ion Tiriac a ajuns printre ultimii, traversand in graba parcarea pentru a evita intrebarile presei. Alaturi de nasi, Ilie si Amalia Nastase, la Primarie a sosit si mama miresei, actrita Ioana Pavelescu, care a declarat: “Sper sa fie cea mai buna alegere”. Cat despre mire, actrita a spus ca este “un baiat fosrte dragut si atent cu Maria”.

Putin dupa inceperea ceremoniei, au ajuns si Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan Schwartzenberg.
Dupa incheierea ceremoniei Ion Alexandru Tiriac a declarat ca vineri seara va avea loc o petrecere in cinstea evenimentului. Totusi cununia religioasa nu a avut loc inca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.