Setari Cookie-uri

Nunta in stil zen

Stilul zen nu este accesibil oricui ci doar acelor persoane cu un grad inalt al capacitatii de observare si interpretare. Stilul zen este o adevarata arta, desavarsita, ale carei detalii nu sunt date de abundenta culorilor, florilor sau formelor asa cum suntem obisnuiti, ci este un stil al discretiei in care trebuie sa observi detalii ce nu ti se afiseaza niciodata la o prima vedere. Stilul zen ascunde surprize pentru privitor, il uimeste prin ceea ce nu-i obisnuit, nu-i cum s-ar fi asteptat, prin forme si imagini ce sterg orice granita a restrictiei... si totusi implica simplitatea.

Principuil linistii. Stilul zen creeaza o senzatie de liniste prin faptul ca este lipsit de orice element complex care oboseste, linisteste prin simplitate atat in privinta cromaticii cat si a elementelor care nu sunt numeroase. Desi decorul este o imbinare intre elemente simple ce formeaza detalii complexe, la o prima vedere privitorul este parca dus intr-o alta lume, una linistita si aparent simpla, in care incepe sa observe detalii, insa totul este natural. Detaliile sunt ascunse in forma si culorile copaceilor, a pietrelor, a nisipului, a lemnului, a statuietelor etc. Ideea de complexitate nu este sub nici o forma cea pe care o intelegem noi, se refera mai mult la emotiile pe care acest stil le trezeste in sufletul fiecaruia. Intr-un decor zen te simti linistit si fericit, insa nu lipsit de vivacitate.

Pentru ca principiile de baza au fost intelese, decorul de nunta in stil zen il puteti realiza doar voi, asa cum simtiti, lasandu-va imaginatia libera si concentrandu-va pe detalii simple, naturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.