Bride Parade ľ fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade ľ fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade este, dupa cum ii spune si numele, o parada de mirese. Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade te indeamna sa fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade este, dupa cum ii spune si numele, o parada de mirese. Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade te indeamna sa fii mireasa pentru inca o zi! Retail jobs

Organizatorii isi propun sa aduca in prim-plan femeia mireasa, dar nu numai una, ci peste 100 de femei imbracate in rochii de mireasa, ce vor lua parte la o parada inedita, in centrul Bucurestiului. Ele vor fi conduse de catre Loredana, care va defila alaturi de participante in rochie de mireasa.

Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.

Participantele se pot inscrie pe site-ul www.brideparade.ro in perioada 23 aprilie – 16 mai 2009. Acestea pot veni impreuna cu prietenii si familia, pentru a lua parte la acest eveniment extraordinar.

Avangarda paradei va fi formata din Loredana, prima mireasa Bride Parade, masini de epoca, cinci fotomodele imbracate in rochii de mireasa create special pentru acestea si o fanfara de prestigiu.

Pe tot parcursul paradei se vor realiza fotografii de exceptie si film. Rezultatele vor fi postate pe site-ul Bride Parade. Vor fi prezenti reprezentanti ai mai multor canale mass-media.

La finalul paradei, se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.

Miresele participante vor fi organizate in grupuri tematice (exemplu: grup foto – aparate foto in maini si la gat; grup rock – par despletit, bocanci, machiaj strident; grup romantic – voal amplu, rochii diafane, buchete de flori; grup business – serviete, palarii). Participantii vor defila cu steaguri, stegulete si bannere

Te invitam si pe tine sa fii mireasa pentru inca o zi!

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri