Setari Cookie-uri

Bride Parade fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade este, dupa cum ii spune si numele, o parada de mirese. Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade te indeamna sa fii mireasa pentru inca o zi!

Pe tot parcursul paradei se vor realiza fotografii de exceptie si film. Rezultatele vor fi postate pe site-ul Bride Parade. Vor fi prezenti reprezentanti ai mai multor canale mass-media.

La finalul paradei, se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.

Miresele participante vor fi organizate in grupuri tematice (exemplu: grup foto – aparate foto in maini si la gat; grup rock – par despletit, bocanci, machiaj strident; grup romantic – voal amplu, rochii diafane, buchete de flori; grup business – serviete, palarii). Participantii vor defila cu steaguri, stegulete si bannere

Te invitam si pe tine sa fii mireasa pentru inca o zi!

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.