Setari Cookie-uri

Bride Parade fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade este, dupa cum ii spune si numele, o parada de mirese. Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade te indeamna sa fii mireasa pentru inca o zi!

Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.

Participantele se pot inscrie pe site-ul www.brideparade.ro in perioada 23 aprilie – 16 mai 2009. Acestea pot veni impreuna cu prietenii si familia, pentru a lua parte la acest eveniment extraordinar.

Avangarda paradei va fi formata din Loredana, prima mireasa Bride Parade, masini de epoca, cinci fotomodele imbracate in rochii de mireasa create special pentru acestea si o fanfara de prestigiu.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.