Setari Cookie-uri

Iubiti pentru a doua oara

Cine crede intr-o a doua sansa data iubirii? Cine crede ca dupa despartire aceiasi doi pot redeveni cuplu din nou? Eu una nu credeam deloc in aceasta a doua sansa, in lucruri carpite cum ii spuneam eu unei astfel de relatii sau ciorba reincalzita. Nu, nu imi parea deloc real sau posibil asa ceva. Dar niciodata sa nu spui niciodata...

Rau am facut. Mai tarziu, cand am avut si alte relatii, am realizat cat de mult ma potriveam cu el: aveam aceleasi ganduri, acelasi mod de abordare si de reactie in fata problemelor si, ceea ce n-am mai intalnit in nicio relatie, ne sustineam cu adevarat, chiar ne pasa unuia de celalalt, era acel respect ce venea de la sine.

Anii au trecut, au trecut multi de atunci si varsta de 41 de ani m-a prins tot singura, chiar impacata cu singuratatea si fara pretentia de a exista pentru mine un suflet pereche. Poate ca daca nu l-as fi intalnit pe el in tinerete eram mai putin pretentioasa, dar acum stiu cum e cand esti fericit si stiu ca in nicio relatie n-am mai fost.

Viata a facut ca intamplator, intr-o zi de week-end, cand stateam in parc intinsa pe iarba langa lac, citind o revista si bucurandu-ma de energia scumpului meu catel (de fapt e un dulau, este mai greu ca mine), sa se joace cu catelusul meu un barbat. Catelul meu nu prea se joaca cu lumea (sau lumea cu el) asa ca acest fapt mi-a atras atentia. Am ridicat privirile si am vazut in fata mea un barbat chipes, vesel, cu o privire care mi-a dat fiori... Nu constientizasem inca de ce simtisem acei fiori. L-am intrebat cum se face ca ii place asa tare catelul meu si asa am inceput o discutie, ca apoi sa ne prezentam. Haios este ca am stat de vorba cateva ore pana cand el m-a intrebat: “Nu ma recunosti? Tu ai ramas aproape la fel...”. Eu, uimita si frustrata putin cu gandul ca ma lasa memoria, i-am zis ca... nu chiar. Si-a rostit numele complet iar eu incremenisem. Din nou in aceasta discutie ma cucerise si ma facuse sa ma fastacesc, fara a-l recunoaste macar, asa ca... gasise din nou motiv pentru glume ironice si tachinante. I-am spus ca privirile lui imi pareau conascute... Dsictuia a prins alt curs si am ajuns sa vorbim despre vietile noastre personale.

Citește și:

Se facuse tarziu si trebuie sa plec, s-a oferit sa ma conduca, iar cand am ajuns la masina, dupa ce i-am spus “pa” m-am trezit luata in brate si sarutata. Nu am cuvinte sa spun ce a putut trezi in mine acel sarut... Iar el a observat asta, spunandu-mi ca il sarut la fel ca pe vremurile noastre bune.

Asa am ajuns noi sa reluam relatia, amandoi singuri, mai mult din placere, fara niciun gand serios, ca apoi totul sa se transforme intr-o adevarata relatie de cuplu, mai matura, insa tot frumoasa. Dupa un an, m-a cerut in casatorie, iar in vara aceasta urmeaza sa ne cununam. Iata deci ca dragostea... merita o sansa.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.