Setari Cookie-uri

Curtea casatoriei mele si capra vecinilor

Inainte de toate vreu sa incep cu afirmatia ca sunt barbat! Da, sunt de sex masculin si am taria de a-mi exprima parerea despre casatorie, amante, sa vorbesc despre iubire (ce rusinos pentru un barbat nu? Adica sunt... cum sa zic, sensibil sau slab de inger), despre... moda, capra vecinilor si mai ales sotia mea.

Asa ca am decis sa fac tot posibilul sa ii demonstrez ca o iubesc. M-am dus la ea si am rugat-o sa discute cu mine tot ce o deranjeaza, este evident ca ceva o ranea si as fi vrut sa stiu. Nu mi-a zis, adica mi-a zis, dar fara cuvinte… Asa ca am inceput sa o sun de fiecare data cand plecam undeva ziua, asa ca afla imediat unde sunt: ba la masa, ba la o intalnire, ba urma sa intru intr-o sedinta, ba tocmai aveam o reusita si o sunam sa ii spun ce bucurie am, insa am avut grija ca de fiecare data sa ii spun ca o iubesc, astfel sa-si dea seama ca nu sunt cu alta. De fiecare data cand am iesit cu prietenii am luat-o si pe ea pe motiv ca o sa beau si cine ma aduce acasa? Insa aveam grija sa se simta bine, nu o neglijam o clipa. Ba mai mult, la unele din activitatile mele din timpul zilei o luam si pe ea, de exemplu la masa sau la o intalnire cu partenerii (pe motiv ca… luam si masa). M-am gandit sa-I cumpar, din cand in cand, ceva frumos, in special sexy, sa priceapa ca ma atrage si inca foarte mult, ca vreau sa impart cu ea fanteziile mele ci nu cu alta. Faceam dragoste des, chiar daca pentru mine a fost teribil de epuizant mai ales in perioadele cand munceam mult. Spontan, sambata dimineata am trezit-o cu noaptea in cap, am suit-o in masina si am plecat de nebuni la munte, la fel s-a intamplat si in scurta noastra escapada la mare.

Citește și:

Incet-incet si-a revenit, insa odata cu toate eforturile mele am aflat ce frumos este sa iompart cu adevarat viata cu ea, cate lucruri frumoase ratasem, cate ocazii… Multi isi baga coada in relatii venind cu propriul venin si imprastiindu-l si altora! Dar daca exista respect, atractie, atentie si pasare, toate reciproce, se pot trece multe obstacole in viata. Ideea este sa va gasiti intai pe voi, sa aflati ce va face cu adevarat fericiti, ca mai apoi sa cautati toate astea in partener. Degeaba va casatoriti daca in continuare ravniti la femei usoare care nu stiu altceva decat sa mearga la salon si… sa fie intretinute, degeaba va puneti verigheta pe mana daca n-ati trait macar o data frumusetea dragostei. Inselarea nu tine numai de relatie sau de celallt, tine de fiecare din noi. Nevasta mea nu se va ingrasa vreodata, caci am grija sa-I spun ce frumoasa este asa, iar cand face un pic de burtica o anunt ca este cazul sa mergem la sala. EU am grija de asta, nu doar ea. Am grija sa-I spun ca mancarea sanatoasa pe care o face ea e mult mai buna decat cea de la fast-food si din cand in cand ne alintam cu ceva dulce. Mie chiar imi place viata in doi, de aceea am les sa am o casnicie. Viata de familie nu-I pentru cei ce n-o accepta, pentru egoisti, oameni prea nervosi, prea violenti sau pentru cei ce n-au aflat inca legile respectului.
Nu lasati nimic sa va strice relatia, mai ales daca asta chiar va face fericiti. Se spune ca acela care nu a gasit un motiv pentru care sa moara, acela nu merita sa traiasca. Eu l-am gasit…

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.