Setari Cookie-uri

Martisor special: Ghid astrologic floral pentru fiecare zodie feminina in parte

Pentru ca este 1 martie, pentru ca martisorul cel mai frumos din lume poate fi un mititel ghicocel rasarit odata cu primavara, va propunem un mic ghid astrologic floral de martisor care va poate fi de folos in deciziile voastre de a alege cel mai inspirat cadou.

Femeia Gemeni – Imprevizibila si nestatornica, spontana, seducatoare, plina de mister si cu un sarm aparte, femeia Gemeni adora florile care spun o poveste frumoasa de iubire si sentimente, florile care inspira la creatie si la reverie. Iubitoare a naturiii si a frumosului, femeia Gemeni iubeste aproape orice floare, insa ii plac in mod deosebit narcisele, albastrelele, trandafirii sau chiar florile naturale de ghiveci. Un sfat: observa-i starea de spirit inainte de a-i darui o floare caci, in cazul acesteia, preferintele florale sunt direct proportionale cu starea sa de spirit.

Femeia Rac – Semn de apa, Femeia Rac este delicata si sensibila, plina de emotii si afectiune, romantica pana in panzele albe. Are o preferinta vadita pentru culoarea alb caci este o culoare care ii reprezinta cel mai bine atat sufletul, cat si felul sau vesel, deschis, neprefacut de a fi si de a simti. Placute surprize florale pentru ea sunt reprezentate de buchetele alcatuite din flori micute si gingase precum lacramioare, ghiocei, iasomie, regina-noptii, flori ce exprima puritate, prietenie si delicatete spirituala.

Citește și:

Femeia Leu -Leul este un semn de foc al carui destin este guvernat de planeta Soarelui. Femeia Leu are o personalitate puternica, este sigura pe ea si nu se impresioneaza cu usurinta. Este de asemenea o persoana pe care te poti baza din momentul in care i-ai castigat increderea. Femeia Leu adora sa fie in centrul atentiei si ii plac florile deosebite, care se evidentiaza de restul.O incanta in mod special buchetele de flori mari, pompoase, extravagante si culorile vii, care incita si provoaca vizual: galbenul intens, portocaliul aprins sau rosul tipator. Crizantemele, florile exotice, florile de floarea-soarelului constituie alegeri florale potrivite temperamentului femeii Leu.

Femeia Fecioara – Femeia Fecioara are o fire inteleapta, este stapana pe sine, judicioasa si chibzuita. Dispune de rabdare si bunavointa fata de ceilalti, manifestand o pasiune innascuta pentru detalii si amanunte. Albastrul i se pare o culoare irezistibila, o culoare care o echilibreaza si o energizeaza pozitiv, purtandu-i noroc in tot ceea ce face. Florile de ochiul-boului, albastrelele, margaretele sau mai toate florile in nuante de albastru (bleu palid, albastru intens, albastru marin, etc.) ii fac ziua sa devina mai frumoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.