Setari Cookie-uri

Martisor special: Ghid astrologic floral pentru fiecare zodie feminina in parte

Pentru ca este 1 martie, pentru ca martisorul cel mai frumos din lume poate fi un mititel ghicocel rasarit odata cu primavara, va propunem un mic ghid astrologic floral de martisor care va poate fi de folos in deciziile voastre de a alege cel mai inspirat cadou.

Femeia Varsator – Imprevizibila si mereu amatoare de noutate, mereu in cautarea unui “altceva”, fidela si consecventa daca ajungi sa o cuceresti pe deplin, femeia Varsator este o persoana de a carei prezenta rareori te vei plictisi. Cu cat buchetul de flori primit o sa fie mai ciudat, mai neobisnuit, cu atat mai mult o sa-i placa. Ar primi cu aceeasi placere o floare in ghiveci sau o floare declarata unanim “urata” de toata lumea.... Iar daca ar fi sa-i daruiesti un cactus exotic, un specimen rar de care cunoscutilor nu le-a fost dat sa auda, o sa o vezi cum se transforma total, devenind de-a dreptul entuziasmata si joviala. Dar nu-i displac deloc, ba chiar le considera irezistibile, florile precum florea de iris, orhideea, gladiolele, freziile, panselute, florile care fac apel si la latura sa romantica, intuitiva.

Citește și:

Femeia Pesti - Femeia Pesti crede in dragostea si in prietenia dezinteresata, este gentila, generoasa, rabdatoare si afectuoasa, insa o lasa rece buchetele de flori mari, ostentative, prea elaborate, care vor cu orice pret sa o impresioneze. Un Martisor floral care sa faca apel la firea ei calda ar trebui sa fie reprezentat de un buchet de flori simplu, neimpopotonat, un cadou simbolic alcatuit din flori de nu- ma -uita sau frezii.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.