Setari Cookie-uri

Martisor special: Ghid astrologic floral pentru fiecare zodie feminina in parte

Pentru ca este 1 martie, pentru ca martisorul cel mai frumos din lume poate fi un mititel ghicocel rasarit odata cu primavara, va propunem un mic ghid astrologic floral de martisor care va poate fi de folos in deciziile voastre de a alege cel mai inspirat cadou.

Femeia Balanta – Indiferent daca activeaza sau nu intr-un domeniu artistic, Femeia Balanta poarta in piept o inima de artist ce se sensibilizeaza in fata frumosului si a diverselor manifestari ale acestuia. Adora obiectele unice, valoroase prin ele insele si prin mesajul pe care il transmit si este o fire seducatoare, de o sinceritate si o corectitudine iesite din comun. Femeia Balanta apreciaza nu doar buchetul de flori in sine, ci si designul acestuia, originalitatea, iscusinta si arta cu care a fost alcatuit. Un buchet realizat din acelasi tip de flori, spre exemplu trandafiri (multi trandafiri!!!), dar in nuante diferite: alb, roz, rosu, galben, etc. reprezinta intotdeauna un martisor floral potrivit pentru femeia aflata in semnul Balantei.

Femeia Scorpion – Femeia Scorpion este detinatoarea uneia dintre personalitatile cele mai controversate ale horoscopului european. Este o fire acida si pasionala, apriga la manie si la iubire, impulsiva, uneori rautacioasa, ambitioasa, dinamica, dar plina de viata si cu o sexualitate bine dezvoltata. Femeii Scorpion nu ii poti oferi florile oricum, ci dintr-o prietenie pura, din sentimente intense si neprefacute. Daca nu te-ai hotarat inca asupra unui martisor floral, poti opta pentru nuantele inchise de rosu si pentru urmatoarele flori: garoafe, trandafiri, gerbere, crizanteme, lalele sau bujori.

Citește și:

Femeia Sagetator – Femeia Sagetator este unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai ideii de libertate. Fire independenta si deschisa, femeia Sagetator adora sa exploreze, sa descopere, sa guste din plin aventura si suspansul, sa faca calatorii in tari indepartate, in locuri care au ceva sa-i spuna. Nu o sa-si manifeste niciodata preferinta pentru florile sofisticate, crescute in sere sau pentru florile artificiale, caci florile salbatice, de camp -ghiocei, maci, toporasi, branduse - se potrivesc de minune naturii sale libertine.

Femeia Capricorn – Femeia Capricorn este adepta fidelitatii si a sentimentelor trainice, menite sa dureze mai mult decat niste petale zburate de vant. Poseda un intelect ascutit, intuitie, dar si spirit practic si o tenacitate deosebita. Ii plac florile cu petale colorate, cu aspect de catifea, nuantele vii si energizante precum cele de mov, violet sau albastru. Pentru femeia Capricorn, clopoteii albastri, violetele de Parma sau violetele africane pot reprezenta cel mai frumos martisor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.