Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Recomandarea astrelor: Indeplineste-ti un vis din copilarie legat de nunta ta, chiar daca pare copilaros. Cand erai mica iti imaginai detalii diverse despre nunta ta si va fi o bucurie enorma sa poti pune in aplicare o idee care iti era draga, dar care acum poate o privesti cu prejudecati. Este nunta ta, nu uita acest lucru, nu conteaza ce zic altii.

MIREASA DIN ZODIA LEU

Mireasa din zodia Leu
: Este o mireasa plina de creativitate si voie buna, care are o prezenta impozanta si seducatoare. Persoanalitatea ei puternica va straluci la acest eveniment si va avea grija ca inca mult timp sa se vorbeasca cu admiratie de modul in care ea a aratat in rochia alba.

Stilul nuntii tale: Nunta miresei din zodia Leu va avea multa arta, cantareti deosebiti si dansatori profesionisti vor incanta invitatii si ii vor tine cu sufletul la gura. Exuberanta este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine nunta ei. Invitatii vor fi mai mult decat multumiti deoarece mireasa din zodia Leu va avea grija ca acestia sa fie de-a dreptul rasfatati la nunta ei.

Recomandarea astrelor: Ia legatura cu un fost admirator al tau, un flirt din trecut. Te vei simti din nou adolescenta flirtand putin inainte de casatorie si iti va mangaia orgoliul sa il vezi pe respectivul cat este de dezamagit pentru faptul ca te casatoresti si nu va mai avea nici o sansa cu tine.

MIREASA DIN ZODIA FECIOARA

Mireasa din zodia Fecioara
: Este eleganta, senzuala si in acelasi timp plina de naturalete. Ea stie sa primeasca un compliment cu inima deschisa si sa ofere la fel de frumos inapoi sentimente delicate. Este foarte atenta si placuta, un inger pe pamant cum o vor numi invitatii.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Fecioara va opta pentru o eleganta desavarsita data de simplitate, de aceea va urma sfatul celor mai buni in domeniul organizarii de nunti. O intereseaza ca fiecare detaliu sa fie la locul ei si absolut totul sa mearga conform programului. Invitatii se vor simti foarte bine deoarece mireasa din zodia Fecioara s-a gandit la fiecare amanunt legat de nunta ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.