Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

MIREASA DIN ZODIA SAGETATOR

Mireasa din zodia Sagetator:
Este o fiinta foarte sociabila si se bucura din tot sufletul sa fie inconjurata de atat de multa lume, de toate persoanele dragi ei si sa cunoasca persoane noi. Comunicativa, ii va fascina pe toti invitatii. Este o persoana care niciodata nu ar face rau altora de aceea toata lumea ii doreste tot binele din lume si se bucura sa o vada mireasa. Va avea parte de cele mai frumoase si sincere urari.

Stilul nuntii tale: Nu va tine cont atat de mult de micile detalii deoarece stie ca nimic nu se poate organiza perfect si in viziunea ei o nunta este excelenta daca lucrurile merg de la sine, daca exista spontaneitate si oamenii se pot purta liber, pot dansa si discuta. Muzica si atmosfera este ceea ce pentru ea conteaza si pe care va pune accent.

Recomandarea astrelor: Cere doar unei singure persoane sa te ajute in alegerile tale legate de tot ceea ce tine de nunta, cineva in care te increzi. Daca ceri parerea mai multor persoane, vei ajunge foarte stresata caci nu o sa mai reusesti sa te hotarasti, caci ai vrea sa pui toate ideile in practica.

MIREASA DIN ZODIA CAPRICORN

Mireasa din zodia Capricorn
: Exprima elaganta tuturor timpurilor, nimic excentric, totul calculat si la locul sau in tinuta ei. Va opta pentru o rochie alba cu un croi clasic, un coc simplu si bijuteriile cele mai elegante. Perfecta, vor zice invitatii, precum si mirele.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Capricorn opteaza pentru o nunta in stil clasic, cu vin vechi, mancare cu specific autohton si muzica bine aleasa. Nunta este o traditie in viziunea ei si de aceea ea va avea grija sa fie respectate toate detaliile traditionale care fac ca nunta sa devina o nunta in adevaratul sens al cuvantului, nu o simpla petrecere.

Recomandarea astrelor: Dezvolta o legatura mai stransa cu seful tau si cu superiorii viitorului tau sot. Invita la nunta voastra oameni bine situatii in societate, caci nunta poate fi si un eveniment excelent pentru a-ti imbunatati reteaua sociala, mai ales ca ambitiile femeii din zodia Capricorn sunt intotdeuna mari.

MIREASA DIN ZODIA VARSATOR

Mireasa din zodia Varsator:
Ea este, ca intotdeuna, unicata. Acest lucru o stie exprima prin tot, incepand de la tinuta ei la modul in care isi va organiza nunta. Foarte prietenoasa, toata lumea se va simti minunat la nunta ei deoarece stie sa indulceasca inimile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.