Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Varsator va face lucrurile in felul ei si nu simte nevoia sa primeasca sfaturi de la altii. Ea are o viziune a ei speciala, tot ceea ce ii trebuie sunt o armata de specialisti capabili sa ii faca visul sa devina realitate. Va lupta pentru o programare la cel mai bun hair-stylist, va rezerva cel mai respectabil local si va cauta cu neliniste un designer cu experienta care sa ii poata face rochia deosebita pe care si-a imaginat-o. In orice caz, isi va surprinde invitatii, deoarece in final totul va iesi conform planului ei.

Recomandarea astrelor:
Discuta cu perechea ta despre posibilitatea de a realiza o petrecere doar pentru tineret, prietenii si rudele de varsta voastra, curand dupa nunta. Puteti sa va adunati la un club si sa depanati momentele amuzante de la nunta sau din luna de miere, ori sa va adunati acasa la voi, sa va uitati la inregistrare si sa discutati vrute si nevrute. Va fi ceva special, unic si foarte placut pentru toata lumea.

MIREASA DIN ZODIA PESTI

Mireasa din zodia Pesti:
Este foarte feminina, visatoare si sentimentala. Isi va alege o rochie romantica si va astepta de la viitorul ei sot sa o surprinda cu gesturi speciale de afectiune in fata invitatilor. Ea se poate marita doar cu barbatul perfect si va face face acest pas cu inima plina de convingere.

Stilul nuntii tale
: Va avea grija ca tot evenimentul sa aiba o tenta sentimentala si artistica. Pune pret pe calitate si nu poate face compromisuri caci va fi nefericita. Totul trebuie sa fie perfect si cu gust artistic, de la cele mai mici detalii si sa se potriveasca in ansamblu. Armonia de culori caracterizeaza de asemenea nunta ei si florile multe.

Recomandarea astrelor:
Vorbeste cu fotograful pe care l-ati ales pentru nunta sa va faca inainte cu 1-2 saptamani o presesiune foto. Mergi cu viitorul tau sot prin parcuri, in oras, vizitati locurile in care v-ati plimbat la inceputul relatiei si lasati fotograful sa isi faca treaba. Veti avea un album foto plin cu marturii inocente ale dragostei voastre. Aceste fotografii vor fi mult mai naturale decat cele pe care le realizati la nunta, cand toata lumea este cu ochii pe voi.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.