Setari Cookie-uri

Secrete numerologice de familie: cifra revelatoare a casniciei tale

Cifra casniciei reprezinta intregul si unitatea rezultate prin unirea destinelor, visurilor, dorintelor, asteptarilor celor doi soti. Aceasta cifra dezvaluie tipologia casniciei tale si daca mariajul tau este unul menit sa va faca fericiti si impliniti.

Cifra 2 – Ca si cuplu, aveti un fel spontan si natural de a fi, va place sa descoperiti noi locuri, sa calatoriti, reusiti sa mobilizati alte cupluri in explorarile voastre, invatati impreuna multe lucruri noi, contagiati lumea cu entuziasmul si pasiunea voastra. Cu siguranta treziti nostalgii puternice in cei singuri si invidii in cuplurile blazate. Si totusi…. va plac nespus de mult confortul si stabilitatea materiala, iar eforturile voastre se canalizeaza individual in acest sens. Cu timpul, exista riscul de a va concentra prea mult asupra carierei, neglijand persoana draga. Sfatul nostru: nu lasati pasiunea care v-a unit sa moara! Ceea ce incepe ca o casnicie inflacarata si pasionala, in lipsa interesului de a o mentine, se poate transforma intr-o casnicie nu neaparat blazata, insa lipsita de sclipire si entuziasm. Este pacat ca o asemenea iubire si pasiune sa fie injumatatite sau, in cel mai rau scenariu, sa fie reduse la respect si prietenie.

Citește și:

Cifra 3– O casnicie energica, trainica, viguroasa, deschisa schimbarilor si capabila sa se adapteze circumstantelor, un cuplu dispus sa experimenteze aproape totul pentru a putea fi fericiti si a-si mentine dragostea o viata… Cei doi nu sunt facuti pentru a trai ca doi pustnici in mijlocul singuratatii pentru ca ambii iubesc comunicarea si socializarea, iubesc sentimentul de a apartine unei comunitati. Pentru a se simti fericiti in casnicia lor, partenerii au nevoie de spatiu si de libertate individuala, intrand in contact cu ceilalti. Cu toate acestea, aceasta casnicie nu poate fi distrusa din exterior, ci din interior. Aveti tendinta de a deveni egoisti prin fericirea voastra si a pune propria relatie deasupra tuturor relatiilor pe care le stabiliti, chiar si cu cei din familie sau cu rudele apropiate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.