Setari Cookie-uri

Secrete numerologice de familie: cifra revelatoare a casniciei tale

Cifra casniciei reprezinta intregul si unitatea rezultate prin unirea destinelor, visurilor, dorintelor, asteptarilor celor doi soti. Aceasta cifra dezvaluie tipologia casniciei tale si daca mariajul tau este unul menit sa va faca fericiti si impliniti.

Cifra 4– este cifra reprezentativa a unei casnicii care detine toate aparentele perfectiunii. Casnicia se bazeaza pe relatii emotionale puternice, pe multe interese comune, pe compatibilitatea dintre doua personalitati total diferite care au ce invata una de la cealalta, pe cantitatea si calitatea timpului petrecut impreuna. Timpul pare a nu estompa legaturile dintre cei doi, ci a strange nodul si mai tare. Exista insa un risc major care poate afecta evolutia acestei casnicii. Este o casnicie care nu prea lasa loc independentei, promovand in schimb dependenta. Nu exista spatiu personal, iar cei doi sunt de nedespartitii. Veti spune ca acesta nu este un lucru rau. Nu este, intr-adevar. Insa poate da nastere la un moment dat unui sentiment de sufocare, poate declansa abuzul emotional sau chiar manipularea. Dupa ani petrecuti impreuna, unul dintre parteneri se poate trezi ca a renuntat in totalitate la personalitatea sa si la visurile sale. Si asta o sa-l doara teribil. Cand se va produce o astfel de ruptura, va fi definitiva.

Citește și:

Cifra 5 – este cifra care reprezinta tipul de casnicie care porneste din start de la premise gresite. Pentru ca la inceput exista multa atractie fizica si cei doi parteneri isi doresc practic cam acelasi lucru de la viata, considera ca au suficiente motive incat sa puna temeliile unei familii implinite si fericite. Dar exista destul de multe conflicte de interes si destule situatii in care cei doi vor descoperi ca nu sunt in totalitate compatibili. Daca se iubesc insa cu adevarat si vor invata sa inteleaga felul de a fi al partenerului, facand compromisuri, pot ajunge la o casnicie frumoasa si armonioasa. Destul de greu veti zice, avand in vedere ca de multe ori certurile degenereaza in cuvinte grele si mari scandaluri si multi dintre cunoscuti fac prognosticuri pe seama iminentei divortului. Daca trec insa de aceasta etapa si invata lectia rabdarii, cei doi vor avea parte de batraneti linistite si placute unul langa celalalt.

Citește și:

Cifra 6– tradeaza o casnicie in care cei doi parteneri de viata au tendinta de a stradui mai mult decat ar trebui, o casnicie in care partenerii vor sa atinga perfectiunea, insa nu stiu de unde ar trebui sa inceapa mai intai. Legaturile intelectuale si spirituale dintre cei doi parteneri sunt foarte bine dezvoltate. Nu se poate spune ca cei doi se plictisesc vreodata unul de celalalt. Conversatiile lor sunt delicioase si pline de sare si piper, insa legaturile emotionale nu sunt atat de puternice incat sa supravietuiasca intrigilor si atacurilor venind din partea rauvoitorilor. Spontaneitatea emotionala le lipseste cu desavarsire. Trebuie sa invete ca un sarut poate exprima la fel de multe ca o conversatie prelungita, ca un gest poate spune mai multe, ca un copil reprezinta si bucurie, si nu doar responsabilitate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.