Setari Cookie-uri

Secrete numerologice de familie: cifra revelatoare a casniciei tale

Cifra casniciei reprezinta intregul si unitatea rezultate prin unirea destinelor, visurilor, dorintelor, asteptarilor celor doi soti. Aceasta cifra dezvaluie tipologia casniciei tale si daca mariajul tau este unul menit sa va faca fericiti si impliniti.

Cifra 7 - este rezervata casniciilor “cu surprize” de al caror deznodamant nu poti fi sigur niciodata, casnicii care au ca principii de functionare ideea de libertate si independenta. Stiti sa va reinventati astfel incat sa nu va plictisiti unul de altul. Stiti sa-l lasati pe celalalt sa se simta liber, avand in acelasi timp certitudinea ca cineva ii este alaturi la bine si la rau. Dar vor exista si probleme legate de tendinta unuia dintre parteneri spre infidelitate. Este posibil sa existe momente in care partenerul inselat sa faca apel la intreaga sa puterea de intelegere, inchizand ochii si gasind scuze. Este la fel de posibil sa existe destul de multe momente in care veti fi tentati sa puneti capat casniciei voastre. De fiecare data insa, partenerul vinovat regreta si jura ca data viitoare se va stradui mai mult pentru a face lucrurile sa mearga. Iar celalalt isi revoca decizia spasit. Pana cand asa? O viata intreaga poate. In ciuda a tot, cei doi ajung de fiecare data la concluzia ca nu pot trai unul fara altul. Si, in ciuda separarilor temporare, nu pot trai unul fara celalalt.

Citește și:

Cifra 8– Casnicia voastra pare a se ghida dupa principiul: “tot mai bine odata cu trecerea timpului”. Pe masura ce va cunoasteti mai bine, invatati sa va tolerati, sa va respectati , sa treceti cu vedere partile negative ale persoanei de alaturi, sa ii vedeti in schimb calitatile si acele trasaturi care au facut sa va fie draga. Timpul nu distruge unitatea relatiei voastre, ci o sudeaza mai bine. Veti gasi satisfactie si bucurie prin copiii vostri si sunteti dedicati in totalitate familiei pe care ati construit-o. Sunteti cuplul care pare a fi descoperit secretele fericirii intr-o casnicie. Va asteapta o casnicie cu bune si cu rele, cu urcusuri si coborasuri. Va bucura la fel de mult o excursie intr-o insula exotica, cat si un film bun, privit comod din bratele celuilalt. Aveti acelasi stil de viata si, cu timpul, ati invatat cum sa comunicati deschis cu partenerul de viata. Sunteti departe de a avea o casnicie perfecta, insa cu siguranta aveti o casnicie fericita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.