Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale

Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale
Kudika
15 Iulie 2010

Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Barbatul Gemeni = Sangvinic– Gemenilor le curge prin vene sange de Sangvinic. Nimeni nu poate sa nege ca Gemenilor le place sa zboare din floare in floare, in cautarea retetei optime a fericirii. Energici, pasionali, fermecatori, plini de viata si traind intens fiecare emotie te fac sa ii indragesti usor, trecandu-le cu vederea promisiunile desarte si inconsecventa deciziilor. Nimeni nu intelege cum de persoane asa ambitoase si pline de potential pierd uneori din motive banale precum ar fi superficialitatea.

Barbatul Rac = Melancolic – O buna parte din alcatuirea temperamentala a Racului este Melancolica. Aparent, Barbatul Rac poate face pe durul si poate juca de minune rolul baiatului rau si hotarat, insa cei care au avut de-a face cu el stiu cel mai bine... Racul este dependent de incurajarile celorlalti, este uneori timid si vulnerabil, retras si gasindu-si cu greu cuvintele fata de ceilalti. Poate fi insa un partener de viata extraordinar si un tatic afectuos, avand un simt al datoriei si al stabilitatii foarte bine dezvoltat.

Barbatul Leu = Coleric – Din cap pana in picioare, Leul este un Coleric. Dispune de ambitie, are o vointa forte si o viteza de reactie incredibila, este pasional, incapatanat si se implica suta la suta in tot ceea ce face, parand a dispune de o energie inepuizabila. Din cauza impulsivitatii sale si a caracterului sau iute, poate fi un partener de viata destul de dificil. Este in permanenta agitat, dispune de prea putina rabdare, se enerveaza cu usurinta si isi pierde controlul cat ai zice peste...

Barbatul Fecioara = Melancolic – Barbatul Fecioara dispune de un temperament predominant Melancolic. Nu-i sar cuvintele de pe buze, dar stie sa le aleaga pe cele mai potrivite. Nu-i taie gura sabii, dar cand face o afirmatie, nu o face doar de dragul de a o face. Nu e tocmai un amant pasional si plin de verva, insa poate fi unul extrem de tandru si iubitor. Este destul de greu sa-i descifrezi universul interior, insa daca vei reusi, vei fi uimita de profunzimea lui. Ai mare grija insa! Melancolicul din Balanta este un perfectionist din nastere si are asteptari mari atat de la sine, cat si de la ceilalti!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri