Setari Cookie-uri

Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale

Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Barbatul Capricorn = Coleric – In esenta sa, mai mult de trei sferturi, barbatul Capricorn este Coleric. Stie sa puna punctul pe i, nu se fereste de eforturi si nici responsabilitatilor nu spune “pas”, mai ales daca ne referim la cele profesionale. Este capabil sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce si-a propus. Temperamentul sau poate fi insa bulversant uneori, iar crizele sale de nervi sunt explozive. Tinde sa se supraestimeze si sa-i subestimeze pe cei din jur. Persoana potrivita lui trebuie sa invete cum sa-l tempereze, fara a se lasa insa dominata de personalitatea sa puternica, fara a se lasa manipulata. Destul de dificil, nu?

Barbatul Varsator = Flegmatic/ Sangvinic – Una dintre cele mai neobisnuite zodii ale horoscopului, Varsatorul trebuia sa fie exceptia de la regula. Prin urmare, exista doua tipuri de Varsator: Varsatorul cu un temperament predominant Flegmatic si Varsatorul cu un temperament predominant Sangvinic. Barbatul Varsator Flegmatic este calm, introvertit, se demoralizeaza repede, uita sa improvizeze si planifica totul, este usor greoi si lent in miscari si actiuni, greu de mobilizat inspre un scop anume. Poate fi insa extrem de perseverent, fermecator si ambitios daca si-a pus ceva in minte. Varsatorul Sangvinic este tipul rebel, nonconformist, vivace si ager, schimbator ca vantul, uneori ciudat, extravagant sau excentric, care refuza sa se supuna regulilor, reconstruind lumea din jur in functie de propria viziune.

Citește și:

Barbatul Pesti = Flegmatic– Barbatul din Pesti nu putea fi decat un Flegmatic. Conventional in gusturi si in alegeri, cu o gandire pozitiva, deschisa, placut prin umorul pe care il degaja si felul sau dezarmant de a fi, cu opinii pertinente, obtinand performante fantastice lucrand individual sub comanda altora, graficul personalitatii barbatului din Pesti este caracterizat de regularitate si stabilitate. Flegmaticul din Pesti este tipul barbatului familist, comod si ferindu-se de eforturi prea mari, dispus totusi sa faca orice pentru tihna si fericirea familiei sale.

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Prea mult ca sa mai ramana macar putin...
Scrisoare catre amanta tatalui meu
Ti-e teama ca vei ramane singura pentru totdeauna?

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.