Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale

Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale
Kudika
15 Iulie 2010

Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Barbatul Balanta = Flegmatic – Temperamentul care are cel mai greu cuvant de spus in zodia masculina a Balantei este cel Flegmatic. Calm, echilibrat, uneori prea calm, prea lipsit de spontaneitate, actionand tacticos si metodic, Barbatul Balanta are harul de a atrage simpatiile si prieteniile celor din jur. Impaciuitor, plin de sarm si de vorba magica, intotdeauna atent la nevoile celorlalti, cat de cat adaptabil, Balanta se poate transforma cu usurinta in tipul de barbat pe care ti-ai dori sa-l ai mereu in preajma. Tine la fair-play si sub o forma sau alta, il preocupa armonia si esteticul. Il intereseaza deopotriva arta si femeile frumoase. Mai ales in perioada antematuritate, teama de luarea responsabilitatilor si tehnica sa de a amana lucrurile ii pot cauza unele probleme.

Barbatul Scorpion = Coleric – Putini sunt cei care se mai indoiesc de faptul ca Scorpionul este un Coleric innascut. Temperamental si impulsiv, cu el alaturi nu stii niciodata cum o sa-ti fie. Felul sau de a fi te bulverseaza. Vrea intotdeauna sa domine, dar increderea pe care o are in el insusi parca iti reda increderea in propriile forte. Poate fi extrem de iubitor si pasional, dar la fel de bine poate sa fie rautacios si razbunator, gasind cu usurinta metoda potrivita pentru a te ataca atunci cand te astepti mai putin. Entuziasmul lui se ia. Hranindu-se cu independenta si cu libertate, are tendinta de a limita libertatea celor din jur. Vede defectele tale, dar cu greu si le admite pe cele proprii. Te poate fascina, dar uneori il gasesti zgomotos, agasant si obositor.

Barbatul Sagetator = Sangvinic – Fara doar si poate, Sagetatorul are multe in comun cu un Sangvinic. Plin de idei practice si gata realizabile, uraste cuvintele “sedentarism” si “lipsa de activitate”. Ii place sa se afle in miezul evenimentelor, tragand cu ochiul, implicandu-se, avand intodeauna un cuvant de spus. Fire independenta si destul de puternica, sigur pe sine pana aproape de ingamfare, Sagetatorul tine mult la libertatea sa, dar si la placerea de a se lasa antrenat in aventuri inedite, incitante. Se casatoreste tarziu si se casatoreste pentru ca trebuie! Ideile sale pot fi sclipitoare, insa uneori lipsite de unitate. Sagetatorul Sangvinic are si un defect principal: refuza sa se maturizeze!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri