Setari Cookie-uri

Testul sexual-afectiv al culorilor: Ce barbat il trece?

Culorile sunt cele mai sigure si de incredere teste prin care putem descifra personalitatea unei persoane. Culoarea preferata a unui barbat poate dezvalui anumite lucruri despre sexualitatea acestuia si ne poate ajuta in trasarea unui profil erotico-afectiv individual.

Culorile sunt cele mai sigure si de incredere teste prin care putem descifra personalitatea unei persoane. Culoarea preferata a unui barbat poate dezvalui anumite lucruri despre sexualitatea acestuia si ne poate ajuta in trasarea unui profil erotico-afectiv individual.

Culorile sunt cele mai sigure si de incredere teste prin care putem descifra personalitatea unei persoane. Culoarea preferata a unui barbat poate dezvalui anumite lucruri despre sexualitatea acestuia si ne poate ajuta in trasarea unui profil erotico-afectiv individual. In functie de preferintele cromatice, spun psihologii, poti afla mai multe despre personalitatea si sexualitatea unui barbat. Iti prezentam mai jos cateva din trasaturile erotico-afective care sunt asociate preferintelor cromatice masculine:

Barbatul Galben (Barbatul care prefera culoarea galben)

Citește și:

Barbatul Galben este barbatul care doreste ca partenera sa fie cea cu initiativa in dormitor. Are adeseori o atitudine pasiva in dormitor, lasandu-si partenera sa domine. Chiar daca gusta actul sexual ca atare, uneori demonstreaza ca nu stie sa se bucure la maxim de placerile si bucuriile pe care le pot aduce intimitatea sexuala alaturi de o persoana pe care o iubeste. Barbatul Galben are totodata tendinta de a-si tine in frau instinctele si dorintele sexuale.

Barbatul Maro (Barbatul care prefera culoarea maro)

Barbatul Maro are o personalitate placuta si o naturalete a felului de a fi si de a se purta care il recomanda drept unul dintre partenerii de viata ideali. Pe plan sexual, este spontan si temperamental, imbinand latura fizica cu cea afectiva. Stie sa dea culoare actului sexual si este tipul de barbat alaturi de care nu vei cunoaste monotonia si plictisul sexual. Totodata, iti va demonstra afectiunea prin cine romantice, bai inspumate, gesturi, atingeri si imbratisari pasionale, care se prelungesc uneori pana dimineata…

Citește și:

Barbatul Verde (Barbatul care prefera culoarea verde)

Poate ca barbatul Verde nu dispune de pasiunea clocotitoare a barbatului Rosu, insa este tipul iubitului copilaros, afectuos, sensibil, plin de cuvinte si vorbe frumoase, preocupat realmente de implinirea erotica si afectiva a partenerei. Dispune de o oarecare inocenta sexuala, fiind un barbat romantic si fidel. Este convins ca iubirea nu se poate naste din aventuri sexuale pasagere.

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.