Setari Cookie-uri

Testul sexual-afectiv al culorilor: Ce barbat il trece?

Culorile sunt cele mai sigure si de incredere teste prin care putem descifra personalitatea unei persoane. Culoarea preferata a unui barbat poate dezvalui anumite lucruri despre sexualitatea acestuia si ne poate ajuta in trasarea unui profil erotico-afectiv individual.

Barbatul Negru are tendinta de a fi capricios si instabil in ceea ce priveste preferintele sale sexuale, trecand uneori la extreme. Unii dintre acesti barbati sunt atrasi de masochismul sau sadismul sexual si isi doresc sa aiba parteneri fata de care sa isi poata manifesta sexualitatea fara a se simti stanjeniti.

Barbatul Alb(Barbatul care prefera albul)

Este foarte posibil ca acest barbat sa aiba anumite perceptii si opinii “traditionaliste” despre sex si oricat de ciudat ar putea suna, sa il perceapa ca pe un “rau necesar". In anumite cazuri, barbatul Alb percepe actul sexual ca pe un act pur fizic, facut de dragul satisfacerii anumitor nevoi fiziologice. Uneori, barbatul Alb poate fi timid, avand inhibitii si prejudecati legate de actul sexual. In alte cazuri, actul sexual al Barbatului Alb se petrece… carnal… fara pasiune, fara implicare emotionala sau afectiva, fara preocupare fata de nevoile partenerei.

Citește și:

Barbatul Roz (Barbatul care prefera culoarea roz)

Barbatul a carui culoare preferata este culoarea roz este considerat in psihologie ca fiind un barbat imprevizibil, predispus spre flirturi si spre infidelitate sexuala. Are o fire flusturatica, este spontan si pasional pe plan erotic, insa cu greu poate spune “da” unei relatii erotico-afective stabile, de lunga durata. De ce? Pentru ca iubeste sa o ia mereu de la capat… cu flirturile, cu tot ritualul sau de cucerire… si sa se indragosteasca de fiecare data.

Barbatul Portocaliu (Barbatul care prefera culoarea portocaliu)

Barbatul Portocaliu are o personalitate expansiva si vioaie. Este energic si ii place sa se mandreasca cu performatele sale sexuale. Va dori de cele mai multe ori sa aiba confirmarea din partea partenerei sale. Ii place de asemenea sa faca caz de actul sexual in sine. Rareori va prefera ca acesta sa aiba loc in liniste, cu draperiile trase sau lumina stinsa... Are multe fantezii sexuale pe care incearca sa le transforme in realitate. Locul, experienta, momentul, persoana… trebuie sa fie cat mai inedite si interesante.

Sursa: Garbo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.