Setari Cookie-uri

Testul sexual-afectiv al culorilor: Ce barbat il trece?

Culorile sunt cele mai sigure si de incredere teste prin care putem descifra personalitatea unei persoane. Culoarea preferata a unui barbat poate dezvalui anumite lucruri despre sexualitatea acestuia si ne poate ajuta in trasarea unui profil erotico-afectiv individual.

Barbatul Violet – (Barbatul care prefera culoarea violet)

Barbatul Violet ingemaneaza in personalitatea sa anumite trasaturi ale narcisistului. Este egoist, mandru de persoana sa, orientat mai mult catre propria satisfactie sexuala decat catre cea a partenerei. Prefera ca actul sexual sa se desfasoare in perfecta ordine, la locul potrivit, momentul potrivit, ora potrivita, cu persoana pe care el o considera potrivita… Ideea sexului in locuri publice sau in locuri care nu sunt pe masura pretentiilor sale ii repugna.

Barbatul Gri (Barbatul care prefera culoarea gri)

Emotional vorbind, barbatul gri este un barbat caruia nu ii place sa se implice. Sexual vorbind, actul sexual este pentru barbatul Gri un simplu schimb de experiente sexuale intre doua persoane. Nimic mai mult, nimic mai putin… Barbatul Gri este un barbat viril, insa pe plan erotic atitudinea sa fata de partenera este rece si rigida. Barbatul Gri face sex pentru ca nu stie sa faca dragoste.

Citește și:

Barbatul Albastru (Barbatul care prefera culoarea albastru)

In functie de existenta sau inexistenta sentimentelor sale fata de partenera, barbatul Albastru stie si ce inseamna a face dragoste, dar si ce inseamna a face sex. Se numara cu siguranta in topul celor mai pasionali barbati. Este pasional, fara a fi insa agresiv in manifestarile sale. Este afectuos, fara a-si sufoca insa partenera. Este atent la necesitatile erotice ale partenerei, punandu-le chiar inaintea celor personale. Nu sare peste preludiu si nu adoarme imediat dupa ce a atins punctul culminant al orgasmului.

Barbatul Rosu - (Barbatul care prefera culoarea rosu)

Barbatul Rosu este un barbat pasional si iubitor, cu un apetit erotic inepuizabil. Este tipul amantului perfect care stie cum si ce sa faca pentru a face o femeie sa se simta implinita pe plan sexual. Are o fantezie sexuala debordanta. Este deschis si inovator pe plan sexual, de cele mai multe ori preferand sa fie el cel care initiaza activitatea in dormitor. Nu ar spune nicicand “nu” experimentelor sexuale neobisnuite, iar uneori are tendinta de a fi agresiv.

Citește și:

Barbatul Negru(Barbatul care prefera negrul)

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.