Mi-e dor sa nu-mi mai fie dor

Mi-e dor sa nu-mi mai fie dor
Kudika
30 August 2011

Clar, pentru mine o relatie este aceea in care am iubitul aproape. Cel putin asa gandesc ca ar trebui sa fie. Dar cum inima nu asculta niciodata de ratiune sunt indragostita si culmea, am o relatie... la distanta.

Clar, pentru mine o relatie este aceea in care am iubitul aproape. Cel putin asa gandesc ca ar trebui sa fie. Dar cum inima nu asculta niciodata de ratiune sunt indragostita si culmea, am o relatie... la distanta.

dor dragoste

Multi nu cred in astfel de relatii, nici eu pana sa am una. Totul a inceput cand el era in ultimul an de facultate, invatam amandoi in acelasi oras si apoi am locuit impreuna, cu chirie, in acelasi oras. Apoi el a gasit un job mai bun, platit de patru ori mai bine si a ales sa ramana acolo ca sa strangem bani sa ne intemeiem o familie.

Si asa a inceput sa lucreze in deplasare. La inceput pleca doar cateva zile pe luna, apoi tot mai mult, iar in momentul de fata cam trei saptamani pe luna este plecat.

A inceput sa-mi fie dor sa fiu intr-o relatie desi sunt deja intr-una. Sa-mi fie dor sa fiu iubita, imbratisata, sa nu mai simt casa goala cand ajung acasa.

Mi-e dor de el, de zilele frumoase, pline in care savuram secundele petrecute impreuna. Mi-e dor de distractiile noastre copilaresti... as vrea sa copilarim din nou.

Mi-e dor de certurile noastre, atunci cand nu aveam nimic de impartit decat poate un mic orgoliu pe care il transam in mii de bucati pana cand nu mai ramanea nimic din el si astfel ne impacam.

Mi-e dor sa dorm cu el in brate, sa ii simt rasuflarea si imbratisarea calda, sa ii spun “Buna dimineata, iubitule”. Uneori, as vrea sa rup totul, dar nu pot, constat ca il iubesc si inca destul de mult.

In alte nopti ma intreb ce face el, ma roade gandul fidelitatii si incerc sa imi imaginez cum va fi cand voi fi insarcinata, cand voi avea nevoie de cineva sa-mi stea alaturi, sa ma ajute... Apoi ma gandesc daca o sa ajung acolo in relatia aceasta.

Nu inteleg cum altii reusesc in relatii la distanta. Poate sunt prea tineri, poate inca nu vor copii, casnicie, familie...

Insa eu m-am saturat sa-mi fie dor. Mi-e dor sa nu-mi mai fie dor!

Si nu-nteleg de ce alege job-ul... De ce nu ia ceva aici, sa ramana langa mine, nu inteleg care-i secretetul relatiilor la distanta...

Amalia

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri