Setari Cookie-uri

Mi-e dor sa nu-mi mai fie dor

Clar, pentru mine o relatie este aceea in care am iubitul aproape. Cel putin asa gandesc ca ar trebui sa fie. Dar cum inima nu asculta niciodata de ratiune sunt indragostita si culmea, am o relatie... la distanta.

Multi nu cred in astfel de relatii, nici eu pana sa am una. Totul a inceput cand el era in ultimul an de facultate, invatam amandoi in acelasi oras si apoi am locuit impreuna, cu chirie, in acelasi oras. Apoi el a gasit un job mai bun, platit de patru ori mai bine si a ales sa ramana acolo ca sa strangem bani sa ne intemeiem o familie.

Si asa a inceput sa lucreze in deplasare. La inceput pleca doar cateva zile pe luna, apoi tot mai mult, iar in momentul de fata cam trei saptamani pe luna este plecat.

A inceput sa-mi fie dor sa fiu intr-o relatie desi sunt deja intr-una. Sa-mi fie dor sa fiu iubita, imbratisata, sa nu mai simt casa goala cand ajung acasa.

Mi-e dor de el, de zilele frumoase, pline in care savuram secundele petrecute impreuna. Mi-e dor de distractiile noastre copilaresti... as vrea sa copilarim din nou.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.