Setari Cookie-uri

10 mituri despre casatorie

Ce presupun acestea?

Miturile despre casatorie ne determina sa construim scenarii ample despre cum vor arata relatia si viitorul nostru alaturi de alesul nostru.

Fiecare persoana, inainte de casatorie, incearca sa presupuna cum i se va schimba viata dupa ce va face pasul decisiv si multi raman dezamagiti in primii ani de casnicie de evolutia relatiei lor. Nu este gresit sa stim ce ne dorim de la viata si de la relatia noastra pe termen mediu si lung, important este sa constientizam ca lucrurile nu au cum sa evolueze in concordanta cu scenariul creat de noi initial. Viata nu este un film in care avem deja replicile trecute pe hartie si fiecare isi joaca cuminte rolul. Lucrurile evolueaza, se schimba.

Foto: Shutterstock.com

Tocmai de aceea este important sa cunosti principalele mituri despre casatorie si sa tii cont de ele, pentru a nu intampina dificultati cand trebuie sa iei decizia cea mare:

Citește și:

Mitul nr. 1 - Angajamentele "oficiale" nu inseamna nimic

Mitul “certificatului de casatorie” este foarte raspandit in zilele noastre. Tot mai multe persoane considera ca nu au nevoie de acesta pentru o relatie de durata. Exista studii care releva faptul ca persoanele casatorite au mai multe sanse sa aiba o relatie de lunga durata decat cele necasatorite care locuiesc impreuna.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.