Setari Cookie-uri

Nunta surpriza: O poveste de vis

O poveste de dragoste, o nunta superba organizata in cateva zile si o surpriza uriasa care ar face fericita orice femeie pe care m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

Cautand subiecte interesante pe internet, ceva ce ar putea sa le surprinda si sa le impresioneze pe viitoarele noastre miresici am dat peste un filmulet foarte interesant.

O poveste de dragoste, o nunta superba organizata in cateva zile si o surpriza uriasa care ar face fericita orice femeie pe care m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

Sunt sigura ca veti savura fiecare amanunt asa ca va doresc lectura placuta si o nunta cel putin la fel de emotionanta ca si aceasta.

Ryan Leak si Amanda Roman

"Nu am fost niciodata genul de barbat care sa vada in iubita lui o viitoare sotie, sa stie ca vrea sa isi petreaca restul zilelor alaturi de ea. Nicidecum…am fost mai degraba genul care vroia sa calatoreasca, sa se distreze si sa aiba o viata minunata pana pe la varsta de 28 de ani cand imi doream sa ma asez la casa mea.

Fratele meu era intr-o calatorie in interes de serviciu cand m-a sunat sa imi spuna ca a intalnit-o pe viitoare mea sotie. Bineinteles ca am ras de el si i-am spus sa lase glumele, dar el a insistat si mi-a spus: "E chiar aici". In momentul in care am vazut-o, primul gand care mi-a trecut prin minte a fost: "ea este viitoarea doamna Leak".

Citește și:

Acum doi ani eram acasa cu iubita mea si cativa prieteni. La un moment dat am auzit-o spunand ca si-ar dori foarte mult ca cererea in casatorie si nunta sa aiba loc in aceeasi zi. Primele lucruri la care m-am gandit au fost: "Ce inseaman asta? Cum functioneaza asa ceva?". Stiam ca atunci cand am sa o cer in casatorie am sa fac ceva extravagant pentru ca asta imi doream, dar niciodata nu m-am gandit ca voi organiza eu o nunta pentru ca barbatii nu fac lucruri de genul asta.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.