Setari Cookie-uri

Nunta surpriza: O poveste de vis

O poveste de dragoste, o nunta superba organizata in cateva zile si o surpriza uriasa care ar face fericita orice femeie pe care m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

Cand am ajuns la receptie doua doamne m-au intrebat daca suntem faimosi pentru ca eram cu un camereman care ne filma tot timpul si le-am spus ca nu suntem faimosi doar vreau sa o cer in casatorie pe iubita mea care nu stia nimic pana in acel moment dar daca tot a aflat vreau sa fie ceva special. Nici in acel moment ea nu m-a crezut desi parea foarte surprinsa.

Am spus asta pentru ca am vrut sa testez situatia, sa vad cum avea sa reactioneze si mai ales pentru ca stiam ca nu o sa ma creada asa ca surpriza nu avea cum sa se strice.

Am urcat in masina si am inceput sa ii spun tot ceea ce aveam sa fac. Pana in momentul in care am cerut-o in casatorie eu nu i-am spus Amandei ca o iubesc. Nu am facut asta pentru ca nu vroiam sa rostesc acele cuvinte pana nu stiam ca ea va ramane langa mine pentru tot restul vietii si pana nu eram sigur de ceea ce simt.

Cand eram pe drum i-am spus ca o iubesc si o iubesc din toata inima mea. A fost un moment special pentru ca in cei cinci ani de relatie nu i-am spus asta niciodata. I-am spus ca am exersat scena asta in timp ce faceam dus inca de acum cateva luni si ca tot nu eram cu adevarat pregatit pentru ce va urma.
Cand am ingenuchiat in fata ei mi-am uitat toate cuvintele. Am reusit sa ii mai spun doar atat: "Vrei sa imi faci cea mai mare onoare si sa fii sotia mea?" nu a reusit sa spuna DA, a dat din cap si a inceput sa planga.

Citește și:

Incercam sa ii spun atat de multe lucruri si ea nu isi mai dezlipea ochii de la inel. Am reusit sa o readuc un pic cu picioarele pe pamant si sa ii fac cunostiinta cu managerul firmei de cattering care m-a ajutat sa organizez totul. Atunci am mai intrebat-o inca o data daca vrea sa se casatoreasca cu mine si daca vrea sa o faca in acel moment.

Am mers la receptia hotelului unde ne asteptau toti cei 100 de invitati si m-au ajutat sa o cer inca o data in casatorie si sa o fac sa inteleaga ca totul se va intampla in urmatoarele ore.

Am fost sa ne luam certificatele de casatorie si apoi au inceput pregatirile pentru nunta. Machiajul si coafura ei, eu trebuia sa ma tund si sa punem la punct ultimele lucruri pentru ceremonie.

Am lasat-o pe Amanda sa aleaga unde avea sa fie ceremonia religioasa, dar am fost nevoiti sa o facem inauntru pentru ca furtuna despre care va vorbeam mai devreme devenea din ce in ce mai puternica.
Stateam in fata si o asteptam sa vina. Pana in momentul in care a aparut eu nu am avzut rochia de mireasa si atunci a fost incredibil, a fost magic, timpul s-a oprit in loc si nu mai vedeam pe nimeni si nimic, o vedeam doar pe EA.

Citește și:

Nunta noastra a fost un moment de vis. A fost ca in basmele cu printi si printese. Un vis al ei care a devenit si visul meu, un vis ce am reusit sa il transform in realitate. Daca ar fi sa o iau de la capat stiu ca as face acelasi lucru fara sa stau pe ganduri.

Acum cand ma gandesc la acel moment tot nu imi vine sa cred ca s-a intamplat. Inca ma gandesc ca ceva nu a fost asa cum trebuie si nu realizez ca am fost in stare sa fac toate acele lucruri."

foto main: dimpank

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.