Setari Cookie-uri

Cum vor arata miresele anului 2014?

Miresele anului 2014 vor purta rochii imbogatite cu elemente discrete precum paiete fine, pene si insertii de materiale pretioase, care le scot din tipare. Noile tendinte au fost prezentate de specialistii Pronovias in cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la showroom-ul Bucuresti, la care au luat parte vedete, bloggeri de moda, cliente si consultanti de stil, make-up si hairstyle.

Comunicat de presa

"Femeile nonconformiste, care nu se regasesc intr-o rochie de mireasa clasica, vor adora noile propuneri ale brandului Pronovias, rochii moderne ce se remarca prin simplitate si rafinament. Aceste creatii sunt scoase in evidenta prin insertii de paiete, pene si materiale pretioase, care le ofera un plus de rafinament. Miresele moderne, mai indraznete, se vor indragosti de sublimele creatii scurte sau de cele cu corsete sofisticate", declara Meni Tryfonidou, reprezentantul Pronovias in România.

Noua colectie Pronovias 2014 include si traditionala linie clasica, iar vedetele colectiei sunt rochiile printesa, realizate din tulle si matase Guipure.

"Cererea pentru rochii de mireasa de tip printesa este inca mare, iar noile modele sunt strânse in talie si pun in evidenta umerii goi. Nu lipsesc nici rochiile sirena ce puncteaza silueta si nici modelele simple, pe un singur umar, de inspiratie romana. Materialele vedeta sunt, fara indoiala, tulle-ul si matasea Guipure", declara Meni Tryfonidou.

Citește și:

Rochii versatile in colectia Atelier Pronovias 2014

Anul 2014 puncteaza lansarea primei colectii de rochii de mireasa sub linia Atelier Pronovias, piesele vestimentare remarcându-se prin fluiditate, lejeritate si versatilitate.

"Unele rochii au franjuri detasabili sau camisole din tul aplicate si brodate. Astfel, mireasa poate renunta cu usurinta la fusta lunga dupa ceremonie pentru a ramâne intr-o rochie scurta, care ii va permite sa danseze in voie in cadrul celui mai important eveniment din viata. In colectia Atelier Pronovias accentul cade pe comoditate, iar noile rochii de mireasa invaluie natural corpul, noile modele fiind simple si rafinate", spune Meni Tryfonidou.

Broderia cu perle si cristale este in trend si in noul sezon, iar accentele aurii si argintii din jurul decolteului aduc un plus de sclipire acestei colectii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.