Setari Cookie-uri

Cum vor arata miresele anului 2014?

Miresele anului 2014 vor purta rochii imbogatite cu elemente discrete precum paiete fine, pene si insertii de materiale pretioase, care le scot din tipare. Noile tendinte au fost prezentate de specialistii Pronovias in cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la showroom-ul Bucuresti, la care au luat parte vedete, bloggeri de moda, cliente si consultanti de stil, make-up si hairstyle.

Accent pe naturalete, trendul in materie de make-up in 2014

Tendinta anului 2014 in ceea ce priveste machiajul de mireasa este frumusetea fara efort, simplitatea si naturaletea.

"Machiajul va intensifica trasaturile cele mai frumoase ale fetei si o va face pe mireasa sa se simta ea insasi, in largul ei. Fie ca alegem pentru nunta un machiaj nude, un machiaj romantic sau unul smokey eye in culorile propuse in 2014, trebuie ca machiajul tenului sa ofere prospetime, fara cunoscutul aspect de masca. Pielea sanatoasa si radianta este si va fi un must have", este de parere Miki Puran, Make-Up Artist.

Ca si in materie de coafura, machiajul ideal depinde de rochia de mireasa aleasa.

"Daca rochia este una simpla, opteaza pentru un machiaj mai sofisticat, iar daca rochia este una spectaculoasa, cel mai potrivit un machiaj cât mai natural. Daca iti alegi o rochie de mireasa vintage nu vei gresi daca vei purta un machiaj pastel, natural, pudrat. Rochiile tip printesa permit sa accentuezi putin machiajul, eventual sa alegi culori mai saturate, iar intr-o rochie provocatoare merge un machiaj dramatic al ochilor sau al buzelor, insa niciodata nu le exagera pe amândoua simultan", continua Miki Puran.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.