Setari Cookie-uri

Cum vor arata miresele anului 2014?

Miresele anului 2014 vor purta rochii imbogatite cu elemente discrete precum paiete fine, pene si insertii de materiale pretioase, care le scot din tipare. Noile tendinte au fost prezentate de specialistii Pronovias in cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la showroom-ul Bucuresti, la care au luat parte vedete, bloggeri de moda, cliente si consultanti de stil, make-up si hairstyle.

Glamour, lux si romantism, marca Ellie Saab

In magazinul Pronovias de la Bucuresti consumatoarele de high-fashion se vor indragosti de noile creatii marca Ellie Saab, fiecare rochie reprezentând o opera de arta in sine.
Rochiile propuse se remarca printr-un stil romantic cu elemente glamour. Fustele sunt mari, arcurile din jurul bustului aduc un plus de volum, iar ca spectru cromatic, s-a apelat la nuante de ecru si fildes. Materialele predomintante sunt organza, tafta de matase, Mikado sau dantela Chantilly.

Tipsuri pentru o coafura ideala

Pentru ca aparitia in ziua nuntii sa fie una perfecta, miresele acorda atentie in egala parte nu numai rochiilor dar si noilor tendinte in materie de coafura si machiaj. In cadrul evenimentului Pronovias, specialisti au explicat care sunt noile trenduri pe anul 2014.

"Pentru a realiza coafura de mireasa se tine cont de modelul rochiei si cel mai important, de fizionomia fiecarei persoane in parte. In acest sezon sunt in voga coafurile ce au la baza impletituri si onduleuri, iar parul este prins la final intr-un coc lejer. O tendinta care nu si-a pierdut din valoare este reprezentata de cocul asimetric, impodobit cu diverse accesorii pentru par, printre acestea numarându-se accesoriile florale si bentitele", spune Paula Baroti, Hair Stylist Miko Beauty Center.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.