Setari Cookie-uri

Trenduri in nuntile tematice ale noului an

Noile tendinte in tematicile nuntilor anului 2014 sunt unele idntre cele mai spectaculoase. De la pasari, fluturi si alte lucruri gingase si romantice, la dramatic, gotic si neobisnuit.

Nunta Dramatica

foto biserica pregatita pentru nunta sursa shutterstock

Nu am refer aici neaparat la rochie de mireasa neagra, flori negre si tort negru ci ma refer la locatii excentrice, la decoratiuni avangardiste si la un stil mai putin obisnuit.
Poti sa mergi pe nuante inchise in ceea ce priveste decoratiunile pe care poti sa le "spargi" prin culori puternice, vii, culori care sa atraga priviri. De asemenea te poti folosi de o lumina colorata care sa aiba un impact foarte puternic, dar care sa nu fie deranjant pentru invitati.

Nunta Vintage

foto scaune de nunta sursa shutterstock

Nunta vintage nu a fost detronata pentru ca inca se afla in topul preferintelor in ceea ce priveste temele pentru nuntile noului an. Este poate cea mai usoara tema pe care o poti prelua in ziua nuntii.
Nu ai nevoie decat de obiecte vechi sau cu aspect vechi care sa faca trimitere la trendurile deceniilor trecute. Rochia ta trebuia sa fie una din dantela, cat mai simpla si mai eleganta.

Citește și:

Orice tema vei alege pentru nunta ta, cu siguranta va fi o zi de neuitat, va fi cea mai frumoasa zi din viata ta.

foto prima pagina inele de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.