Setari Cookie-uri

Trenduri in nuntile tematice ale noului an

Noile tendinte in tematicile nuntilor anului 2014 sunt unele idntre cele mai spectaculoase. De la pasari, fluturi si alte lucruri gingase si romantice, la dramatic, gotic si neobisnuit.

Nunta Pasarilor

foto masa de nunta sursa shutterstock

Aceasta tematica a mai fost intalnita si in anul 2013 si se pare ca si-a castigat un loc onorabil si in ceea ce priveste tendintele noului an in pregatirea nuntilor. Aici poti foarte bine sa apelezi la colivii in care sa incluzi aranjamentele florale de pe mese, iar rochia de mireasa sau coafura pot fi usor accesorizate cu pene colorate care sa sparga traditia si sa impresioneze invitatii.
Nu uita de porumbeii pe care sa ii eliberezi din colivie atunci cand iesi din biserica. In ceea ce priveste marturiile poti opta pentru solnite in forma de porumbei sau turturele.

Nunta in Padure

foto cuplu casatorit sursa shutterstock

Unele miresici viseaza la o ceremonie in aer liber, intr-o poenita, intr-o gradina plina de flori, pe un varf de munte sau pe o plaja.
Eu am vazut o nunta realizata in padure care mi-a taiat respiratia. Probabil banuiti ca ma refer la nunta co-fondatorului Facebook, Sean Parker cu iubita lui, Alexandra Lenas. Ei nu au realizat doar cununia religioasa in padure ci intreg evenimentul, iar ceea ce a iesit depaseste orice bariera a imaginatiei.
Nu stiu daca in Romania se poate realiza asa ceva, dar cu siguranta merita sa incerci.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.