Setari Cookie-uri

Albumul de nunta: 5 sfaturi pentru fotografii de poveste

Daca vrei sa ai cele mai frumoase fotografii de nunta, urmeaza aceste cateva sfaturi utile!

Fotografiile de nunta reprezinta una dintre cele mai importante amintiri din cea mai frumoasa zi a vietii tale. Cu siguranta ai vazut fotografii de nunta nereusite si ti-ai spus ca tu vei avea grija de acest aspect pentru ca amintirile tale sa fie unele cu adevarat~deosebite si atunci cand le vei revedea peste ani si ani.

Asa cum probabil te asteptai deja, exista cateva trucuri oferite de catre cei care au trecut deja prin aceasta experienta si de catre profesionisti, sfaturi care te pot ajuta sa ai un album de nunta deosebit.

1. Alege fotograful cu ajutorul recomandarilor

Daca vrei sa fii sigura ca fotografiile de la nunta vor fi asa cum iti doresti, iar calitatea va fi una de exceptie, alege un fotograf prin intermediul prietenilor si al recomandarilor acestora. Fotografi sunt pe toate drumurile si la toate colturile, insa nu toti stiu ce inseamna adevarata arta a fotografiei si nu toti stiu sa comunice astfel incat clientii sa fie multumiti.

Citește și:

Citeste si Nunta de vis: Cele mai frumoase poze de la nunta ta

2. Discuta inainte cu fotograful tau

Nu este suficient sa vorbesti cu fotograful pe care l-ai ales prin intermediul telefonului sau al e-mailu-ului. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va intalniti cu el in oras la o cafea unde sa puteti discuta linistiti si relaxati despre asteptarile voastre in ceea ce priveste munca lui, sa ii cereti sfaturi si sa ajungeti la un rezultat asa cum va doriti.

3. Comunica tot timpul cu fotograful tau

Daca vrei ca fotografiile de nunta sa fie facute intr-un anumit loc, in locatii speciale pentru voi sau pentru invitati, vorbeste toate aceste lucruri cu fotograful tau. Roaga-l sa va dea chiar cateva indicatii pentru ca totul sa iasa asa cum va doriti.

Citeste si Trenduri in nuntile tematice ale noului an

4. Nu te astepta ca pozele de nunta sa le ai a doua zi

Citește și:

Stiu ca esti nerabdatoare si ca abia astepti sa vezi pozele si filmarile de la cel mai frumos eveniment din viata ta, dar nu este in beneficiul tau sa grabesti fotograful. Lasa-l sa lucreze in liniste, sa le prelucreze cu atentie pentru ca tu sa primesti ceva mai mult decat te astepti.

5. Daca ceva nu este in regula, spune-i fotografului

In momentul in care primesti fotografiile analizeaza-le cu atentie si spune-i fotografului tau ceea ce nu este in regula. Sunt sigura ca atunci cand vei vrea sa le revezi te vei astepta ca totul sa fie perfect asa cum a fost ziua nuntii tale.

Citeste pe Kudika:

Top 5 Nunti din filme celebre

Tips& Tricks de la alte mirese

Cele mai frumoase traditii de nunta

Cum sa reciclezi lucrurile de la nunta

Tot ce trebuie sa stii despre nunta in aer liber

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.