Setari Cookie-uri

Cum sa ai rochia visurilor tale la preturi minime

Aparent o rochie de mireasa este permisibila ca pret, iar daca ne gandim ca este vorba despre un eveniment atat de important in viata noastra am putea spune ca merita cateva milioane bune pentru rochia visurilor noastre.

Aparent o rochie de mireasa este permisibila ca pret, iar daca ne gandim ca este vorba despre un eveniment atat de important in viata noastra am putea spune ca merita cateva milioane bune pentru rochia visurilor noastre.

Insa cheltuielile nu se opresc aici. Mai trebuie si o pereche de pantofi, accesoriile pentru rochia de mireasa si bijuteriile care costa si ele destul de mult, mai sunt si bijuteriile pentru par, programarea la coafor si la cosmetica etc. In final se ajunge la o suma substantial de mare. Ca sa te bucuri de o nunta ca-n povesti si totodata sa mai ramai si cu banuti in buzunar o sa iti dezvaluim cateva trucuri despre cum sa achizitionezi rochia de mireasa la preturi minime.

Fii propriul creator


Iti poti crea singura rochia de mireasa. Mai intai trebuie sa cauti cat mai multe modele, in reviste, pe internet etc. si de asemenea sa mergi sa probezi cat mai multe rochii pentru a vedea ce model ti se potriveste cel mai bine. Mai apoi, in functie de modelul de baza care iti scoate cel mai mult in evidenta frumusetea si ascunde micile defecte, poti crea singura modelul rochiei ideale. Poti merge mai apoi la centre de croitorie care iti vor realiza modelul propus. Va trebui sa te interesezi de experienta in domeniu al centrului de croitorie ales, sa te asiguri ca au mai facut rochii de mireasa si sa le ceri cateva poze cu creatiile sau realizarile lor. Mai apoi ramane doar sa te prezinti la probe. Nu uita sa specifici sa iti lase la cusaturi material in plus, in special in zona taliei si a bustului, caci este posibil ca in apropierea nuntii sa iei cateva kilograme in plus. Finalizarea rochiei si ultimele retusuri se vor face in saptamana nuntii.

Magazine cu produse ieftine


Daca vei umbla prin oras in cautarea rochiei visurilor tale vei observa ca unele magazine au preturi mult mai mici pentru rochiile de mireasa. Este adevarat ca nici rochitele nu sunt la fel de frumoase peste tot, insa poti sa cumperi o rochie in care iti sta foarte bine si sa ii faci tu cateva retusuri prin care sa o faci cu mult mai frumoasa: aplicatii de perle, un voal spumos peste rochie, broderii, flori, sclipici, paiete, panglici etc, orice este nevoie ca sa obtii o rochie de vis. Ii mai poti face cateva modificari la un centru de croitorie si in felul acesta vei avea rochia visurilor tale la un pret mult mai mic decat daca ai fi cumparat rochia gata modificata din magazin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.