Cum sa ai rochia visurilor tale la preturi minime

Cum sa ai rochia visurilor tale la preturi minime

Aparent o rochie de mireasa este permisibila ca pret, iar daca ne gandim ca este vorba despre un eveniment atat de important in viata noastra am putea spune ca merita cateva milioane bune pentru rochia visurilor noastre.

“Ceva albastru, ceva vechi si ceva imprumutat”

Poti imprumuta rochia de mireasa de la o buna prietena, de la mama, surori, verisoare etc. Eventual ii mai poti face cateva modificari si rochia ta va arata minunat. Nu te va costa nimic sau poate un pret mult prea mic, iar totodata vei face o onaoare mamei, prieteni, persoanei de la care o imprumuti.

Cauta in anunturi

Este bine sa te informezi cat mai mult cu putinta, tocmai de aceea o idee buna este sa cauti in anunturile din ziare. Poti gasi rochii ieftine, oferte pentru inchiriat, croitorii etc. Nu se stie niciodata unde poti gasi cea mai buna solutie, tocmai de aceea nu strica sa iti arunci privirile si peste paginile ziarelor.

Sper ca sfaturile noastre sa va fie utile si le asteptam pe viitoarele sau proaspetele miresici sa ne povesteasca de unde si-au achizitionat rochia de mireasa.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri