Setari Cookie-uri

Cum sa ai rochia visurilor tale la preturi minime

Aparent o rochie de mireasa este permisibila ca pret, iar daca ne gandim ca este vorba despre un eveniment atat de important in viata noastra am putea spune ca merita cateva milioane bune pentru rochia visurilor noastre.

Ofertele on-line


Cauta pe internet magazine on-line cu produse pentru mireasa. Vei gasi rochii de mireasa superbe la un pret mult mai mic.

Profita de reduceri


Sunt magazine care vand rochii de mireasa si au reduceri in unele sezoane. Incearca sa aflii de aceste reduceri si sa profiti de ele, in felul acesta ramai cu cativa banuti in plus pe care ii poti folosi in alte directii, spre exemplu sa cumperi accesoriile rochiei de mireasa: gentuta, voalul, jartiera etc.

Negociaza preturile


Daca gasesti un magazin (cu siguranta vei gasi mai multe) din care iti poti cumpara rochia de mireasa, dar si accesoriile, atunci poti negocia pretul, astfel incat, avand in vedere ca faci mai multe cumparaturi, sa obtii cateva reduceri.

Cumpara mai dvreme...


Unele cumparaturi le poti face din vreme, cand preturile sunt mai mici si eventual prinzi reduceri foarte mari. Astfel iti poti achizitiona din timp pantofii spre exemplu, oricum va trebui sa ii cumperi inaintea rochiei, pentru ca aceasta trebuie probata cu pantofii de nunta. De asemenea poti cumpara rochia de mireasa in sezoane cand nu se fac nunti si preturile sunt mai mici.

Cat mai putine modificari


Daca nu ai posibilitatea de a merge la un centru de croitorie sau pur si simplu ai alte motive pentru care nu poti face acest lucru, atunci incearca sa cumperi o rochie de mireasa care sa necesite cat mai putine modificari, caci altfel vei plati in plus celor de la magazin iar pretul final al rochiei va fi si mai mare. Daca vei cauta cu rabdare rochia ideala in mai multe magazine, sigur vei gasi un model cat mai apropiat dorintelor tale. Totusi mai avantajos ar fi sa cumperi un model ieftin, dar al carui croiala de baza corespunde idealului tau. Mai apoi ai putea merge la un centru de croitorie pentru cateva modificari si aplicatii, astfel ai obtine o rochie extraordinara la un pret foarte mic.

Inchiriaza rochia de mireasa


Chiar daca este poate cel mai emotionant si mai frumos eveniment din viata ta, totusi rochia de mireasa o porti doar o singura data. O poti cumpara sau... inchiria! Cauta magazine care inchiriaza rochii sau chiar foste mirese care inchiriaza rochia lor (pe internet gasesti cele mai multe oferte de acest gen, dar si in mica publicitate). Cauta modelul preferat si astfel vei avea o rochie de mireasa superba la un pret mult mai accesibil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.