Setari Cookie-uri

6 pregatiri de nunta pe care trebuie sa le faci la timp

Bucurie mare pentru voi si familiile voastre: ati hotarat sa va casatoriti. Momentele emotionante ale cererii in casatorie au trecut, tu i-ai spus da iar acum urmeaza pregatirile pentru marele eveniment.

Bucurie mare pentru voi si familiile voastre: ati hotarat sa va casatoriti. Momentele emotionante ale cererii in casatorie au trecut, tu i-ai spus “da” iar acum urmeaza pregatirile pentru marele eveniment.

Inainte de toate, alegeti cu tact data nuntii, astfel incat sa aveti suficient timp de pregatiri si totodata frumoasa petrecere sa se desfasoare intr-un anotimp in care vremea sa va permita nunta visurilor voastre. Daca vreti o nunta cu fast, nu o programati la mai putin de un an, caci s-ar putea sa aveti surprize neplacute in privinta organizarii.

Pentru ca in sezonul nuntilor sunt multe cupluri care doresc sa se casatoreasca trebuie sa va faceti din timp unele rezervari, iar in privinta miresei, ingrijirea intensiva trebuie sa inceapa timpuriu.

Din experienta altor miri va sugeram cateva pregatiri de nunta care nu trebuie amanate sub nici un pretext, altefel riscati ca unele planuri pentru nunta voastra de vis sa se naruie.

Citește și:

Ce fel de nunta va doriti?

Inainte de orice fel de pregatire trebuie sa stabiliti tema nuntii: clasica, romantica, medievala, rustica, in stil zen etc. Abia dupa ce v-ati decis in aceasta privinta veti putea imagina un decor, veti sti ce motive trebuie sa contina rochia de mireasa, ce gen de restaurant cautati, modelul invitatiilor, culorile decorului, meniul, modelul marturiilor si asa mai departe.

Alegerea localului

In functie de genul nuntii pe care o doriti veti cauta un local in care petrecerea la care visati sa se poata organiza: pe malul lacului, pe o terasa, intr-un parc, la munte, la mare etc. Din pacate mirii cauta localuri mai ales pe internet sau in reviste, gasesc cateva idei, insa nu merg sa vorbeasca direct la restaurantul ales din diverse motive care se ivesc si din speranta ca se poate rezerva o seara si mai tarziu, doar nu fac rezervari pentru o saptamana. Cunosc destule cupluri in aceasta situatie care tare surpinsi au fost cand au auzit ca locatia unde isi doreau sa organizeze petrecerea de nunta era deja rezervata pentru data in care avea loc nunta, desi au venit sa discute cu patronul cu jumatate de an inainte. Tocmai din aceste considerente sfatul nostru este sa mergeti cu un an inainte de nunta sa stabiliti o rezervare, insa obligatoriu cu un contract. Stim bine ca multi patroni exagereaza unele servicii, mirii merg pe principiul increderii si in ajun de nunta lucrurile iau un alt curs. Incheierea unui contract cu toti termenii bine exprimati va va asigura succesul. Daca doriti sa aflati mai multe informatii privind alegerea restaurantului cititi aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.