Setari Cookie-uri

6 pregatiri de nunta pe care trebuie sa le faci la timp

Bucurie mare pentru voi si familiile voastre: ati hotarat sa va casatoriti. Momentele emotionante ale cererii in casatorie au trecut, tu i-ai spus da iar acum urmeaza pregatirile pentru marele eveniment.

Invitatiile de nunta

Chiar daca mai este ceva vreme pana trebuie sa le trimiteti, nu ezitati sa cautati cat mai multe modele. Mai mult decat atat, invitatiile de nunta le puteti confectiona chiar voi daca doriti sa economisiti bani. Cautand panglici, ceara, lipici si hartia pe care o doriti nu va mai ramane decat sa compuneti textul si sa le imprimati.

Cautarea rochiei de mireasa

Alegerea rochiei de mireasa poate fi chiar cea mai dificila hotarare. Veti avea mult de alergat, astfel ca nu ezitati sa incepeti cautarea rochiei visurilor voastre din timp. Cum vedeti un magazin cu rochii de mireasa, nu ezitati sa intrati, iar daca va place un model, probati-l. Este important sa va hotarati ce gen de rochie vi se potriveste: cu crinolina, fara, cu corset ori nu, cu bretelute sau chiar pe gat, ce tip de decolteu (rotund, in “V”), cu volanase, cu perle sau trandafiri, cu danteluta sau sinpla si asa mai departe. Detaliile fac diferenta, astfel ca proband cat mai multe modele puteti decide mai usor care va fi rochia in care trebuie sa fiti cele mai frumoase. De asemenea consultati cat mai multe reviste si site-uri intrucat nu strica sa aveti idee despre cat mai multe modele (se de preturi). Nici nu mai vorbim in cazul in care v-ati propus sa va faceti rochia de mireasa la comanda.

Citește și:

Riduri, cearcane, pete... adica probleme ale tenului

Unele probleme ale tenului nu pot fi eliminate rapid, necesitand luni de tratamente cosmetice (sau chiar medicale). Cele mai pretentioase sunt ridurile pentru eliminarea carora, sa recunoastem, nu este de ajuns doar o crema pe care o folosim o data pe zi. Sunt necesare in acest sens tratamentele cosmetice. Alte probleme ale tenului se pot rezolva prin masti faciale sau chiar masaj facial. Petele pot fi indepartate prin unele tratamente cosmetice, iar cicatricile pot fi eliminate prin cateva sedinte de microdermoabraziune. Concluzionand, problemele tenului prezinta solutii de rezolvare, insa totodata necesita timp.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.