Setari Cookie-uri

6 pregatiri de nunta pe care trebuie sa le faci la timp

Bucurie mare pentru voi si familiile voastre: ati hotarat sa va casatoriti. Momentele emotionante ale cererii in casatorie au trecut, tu i-ai spus da iar acum urmeaza pregatirile pentru marele eveniment.

Cununia religioasa

Iata inca ceva ce trebuie stabilit din timp. Poate v-ati ales deja biserica, insa va trebui sa va asigurati ca aveti rezervata data si ora exacta a cununiei religioase. Mai mult decat atat, trebuie sa vorbiti cu preotul daca va permite unele amenajari pe care le doriti, spre exemplu aducerea catorva scaune sau impodobirea bisericii, marsul miresei, caci toate aceste pretentii nu se pot realiza oriunde. Degeaba v-a placut o biserica daca momentul cununiei voastre religioase va fi intocmai ca o prezentare la slujba (este totusi un moment special). Concluzionand, alegerea bisericii si stabilirea exacta a momentului cununiei religioase reprezinta alte pregatiri ce nu trebuie amanate.

Daca aveti si alte parari ori chiar experiente de impartasit va asteptam cu drag sa ne scrieti in comentariile din subsolul articolului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.