Setari Cookie-uri

Decalogul unei nunti perfecte

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata omului, tocmai de aceea ea trebuie sa fie cat mai frumoasa si sa constituie un sir de amintiri foarte placute pentru cuplul care se casatoreste, amintiri care sa le recladeasca starea de bine si romantismul ori de cate ori apar obstacole in relatia lor. Tocmai pe acest principu al amintirilor cu privire la nunta si la luna de miere exista traditia prin care, atunci cand un cuplu casatorit se tot cearta, sa aprinda lumanarile de nunta impreuna pentru a retrai momentele cand se iubeau enorm si ar fi mutat muntii impreuna. Petrecerea de nunta are punctele sale cheie care trebuie indeplinite si chiar daca aparent acestea par a fi de organizare, de fapt ele constau in acele elemente care ii fac pe miri fericiti.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata omului, tocmai de aceea ea trebuie sa fie cat mai frumoasa si sa constituie un sir de amintiri foarte placute pentru cuplul care se casatoreste, amintiri care sa le recladeasca starea de bine si romantismul ori de cate ori apar obstacole in relatia lor. Tocmai pe acest principiu al amintirilor cu privire la nunta si la luna de miere exista traditia prin care, atunci cand un cuplu casatorit se tot cearta, sa aprinda lumanarile de nunta impreuna pentru a retrai momentele cand se iubeau enorm si ar fi mutat muntii impreuna. Petrecerea de nunta are punctele sale cheie care trebuie indeplinite si chiar daca aparent acestea par a fi de organizare, de fapt ele constau in acele elemente care ii fac pe miri fericiti.

Decalogul unei nunti perfecte

1. Sa nu exagerezi cu banii

Stiu ca va doriti o nunta cat mai frumoasa, dar aceasta nu inseamna ca frumosul trebuie obligatoriu sa fie foarte scump. E adevarat, nu poti face economie la cumpararea rochiei de mireasa, insa poti economisi in privinta decoratiunilor, meniului, invitatiilor de nunta etc. Ar fi pacat sa nu va bucurati de perioada imediat urmatoare nuntii din cauza stresului creat de datoriile pe care le aveti, ba nici in luna de miere sa nu va simtiti prea bine din motive financiare.

Citește și:

2. Sa nu intarzii cu pregatirile

Este greu sa va rupeti din timpul de la serviciu sau din cel liber ori sa renuntati la activitati de rutina pentru a va ocupa de pregatirile de nunta, care si asa sunt stresante pentru majoritatea cuplurilor. Tocmai aceasta atitudine va face sa intarziati rezolvarea unor responsabilitati care se vor acumula si vor fi mult mai dificil de rezolvat. Programati din timp nunta, stabiliti programul la biserica, cununie civila. Restaurant etc. In general pregatirile de nunta se incep cu un an-un an jumatate inainte de marele eveniment.

3. Sa nu te calicesti la banii pentru cameraman si fotograf

Este adevarat ca in zilele noastre cheltuielile de nunta sunt fosrte mari si uneori ai vrea sa mai faci economie, insa aceasta nu trebuie facuta in ceea ce priveste banii pentru cameraman si fotograf. La nunta trebuie sa ii ai pe amandoi, caci in timp ce cameramanul este ocupat cu detaliile filmarii si urmarirea cadrelor, fotograful poate surprinde alte detalii fata de cameraman, putand fi simultan in locuri diferite (spre exemplu unul filmeaza ringul si celalalt pozeaza mesenii). Fotograful si cameramanul ocupa un rol farte important in cadrul nuntii, ei fiind cei care va vor asigura marea parte a amintirilor de nunta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.