Setari Cookie-uri

Decalogul unei nunti perfecte

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata omului, tocmai de aceea ea trebuie sa fie cat mai frumoasa si sa constituie un sir de amintiri foarte placute pentru cuplul care se casatoreste, amintiri care sa le recladeasca starea de bine si romantismul ori de cate ori apar obstacole in relatia lor. Tocmai pe acest principu al amintirilor cu privire la nunta si la luna de miere exista traditia prin care, atunci cand un cuplu casatorit se tot cearta, sa aprinda lumanarile de nunta impreuna pentru a retrai momentele cand se iubeau enorm si ar fi mutat muntii impreuna. Petrecerea de nunta are punctele sale cheie care trebuie indeplinite si chiar daca aparent acestea par a fi de organizare, de fapt ele constau in acele elemente care ii fac pe miri fericiti.

8. Sa nu accepti doar cateva genuri muzicale

Oamenii considera muzica una dintre cele mai mari distractii ale vietii. Prefera sa piarda noptile pentru a dansa alaturi de altii in cluburi, se relaxeaza cu muzica, se distreaza, se imprietenesc, comunica... Invitatii tai cu siguranta nu se vor incadra int-o singura categorie de varsta si gusturi. De aceea playlist-ul pentru nunta trebuie realizat cu atentie, chiar daca aveti un Dj, el va trebui sa furnizeze melodiile sau genurile muzicale pe care voi le doriti. Chiar daca nu pare, unul dintre cele mai importante aspecte pentru o nunta vesela si plina de voie buna este reprezentat de muzica si dans. Asadar, ai grija sa fie si un ring spatios.

9. Sa nu sariti peste luna de miere

Impartiti bugetul in asa fel incat sa va ramana suficiente resurse financiare pentru o “luna” de miere de vis. Indiferent ca veti pleca o saptamana sau mai mult, calatoria trebuie facuta acolo unde v-ati dorit cel mai mult sa ajungeti vreodata. Va fi poate cea mai frumoasa calatorie din viata voastra!

Citește și:

10. Sa nu renunti la visele tale

Orice femeie, mai devreme sau mai tarziu, se viseaza mireasa intr-un peisaj unic propriilor sale dorinte, propriei sale personalitati. Nu renunta la visele tale...

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.