Setari Cookie-uri

Cum iti organizezi nunta? Ghid complet de planificare

Indiferent daca ati trecut prin frumoasa experienta a logodnei sau nu, planificarile pentru o nunta ca in vis trebuie facute cu mult timp inaintea marelui eveniment. Astfel ca, daca va doriti o nunta in care detaliile conteaza nu va grabiti sa o planificati in cateva luni. Numai rezervarea unui restaurant poate dura mai mult, caci in general pentru perioadele in care se fac nunti acestea se rezerva cu un an inainte. De aceea va propunem un plan complet de organizare a nuntii in care planificarea acesteia este descrisa pas cu pas.

Acum, ca stiti care este numarul de invitati pe care vi-l doriti, puteti merge in cautarea restaurantului ideal. Restaurantul se alege atat din punct de vedere al numarului de invitati si al imaginii, cat si ca ring de dans, sonoritate, iluminare, cu sau fara terasa (este recomandat sa nu alegeti un restaurant cu terasa caci vara toti invitatii se vor retrage afara si sala va ramane aproape goala) dat si de flexibilitatea patronului privind negocierile. Pentru mai multe informatii despre cum puteti alege restaurantul cititi “Alegerea restaurantului pentru nunta”.

Cand alegeti restaurantul veti sesiza ca unele zile au fost deja rezervate, astfel ca este cazul sa stabiliti exact care este data nntii, ca imediat dupa aceasta sa alegeti biserica si sa programati cununia religioasa. Discutati cu preotul tot ce include ceremonia religioasa, preturi etc. Verificati imprejurimile si hotarati cateva cadre pentru poze.

Citește și:

Dupa toate acestea este cazul sa incepeti dieta, ingrijirea corporala intensa si cautarea modelului de rochita mult visat. Acordati destul timp cautarilor si odata ce v-ati oprit asupra unui model, mergeti in magazine si probati o rochie cu model asemanator ca sa vedeti daca respectivul tip de rochie vi se potriveste. Probati cat mai multe modele pentru a vedea cam ce stil va vine cel mai bine, apoi cautati o rochita ideala pe modelul respectiv atat in reviste, cat si in modelele online sau cele din magazine. Pentru un model original puteti apela la un croitor experimentat. Aveti grija insa ca in cazul in care mergeti la croitor pentru a va confectiona rochita sa ii dati termenul limita cu cateva luni mai devreme, caci daca nu este punctula va mai avea timp sa faca ultimele finisari ale rochiei, altfel riscati sa ramaneti fara ele.

Citește și:

Este momentul acum sa alegeti un fotograf si un cameraman. Se recomanda ca la nunta sa aveti atat fotograf cat si cameraman pentru ca sunt momente in care doua evenimente se produc simultan in doua locuri diferite si daca este unul singur cu siguranta nu va reusi sa imortalizeze ambele momente (cum se intampla de exemplu in cazul furarii miresei). Aveti insa mare grija la ceea ce stabiliti exact cu cameramanul si fotograful pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu. Pentru mai multe detalii cititi articolele : “Cum sa alegi fotograful” si “Filmul nuntii”.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.