Setari Cookie-uri

Cum iti organizezi nunta? Ghid complet de planificare

Indiferent daca ati trecut prin frumoasa experienta a logodnei sau nu, planificarile pentru o nunta ca in vis trebuie facute cu mult timp inaintea marelui eveniment. Astfel ca, daca va doriti o nunta in care detaliile conteaza nu va grabiti sa o planificati in cateva luni. Numai rezervarea unui restaurant poate dura mai mult, caci in general pentru perioadele in care se fac nunti acestea se rezerva cu un an inainte. De aceea va propunem un plan complet de organizare a nuntii in care planificarea acesteia este descrisa pas cu pas.

Tot in aceasta perioada este momentul sa cautati modelul dorit pentru invitatiile de nunta. Invitatiile de nunta le puteti comanda, cumpara sau... confectiona chiar voi. Citeste totce trebuie sa stii in “Invitatie de nunta”.

Cu 4 luni inainte de nunta

Neaparat trimiteti invitatiile de nunta. Tot acum trebuie sa va interesati de actele necesare la cununia civila si religioasa. Stabiliti persoana care le va purta (eventual un cavaler sau o domnisoara de onoare). Ca tot vorbim de cavaleri si domnisoare de onoare, puteti face listuta cu responsabilitatile acestora. Ne-am gandit sa va venim in ajutor cu privire la ceea rolurile cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Va invitam sa cititi in articolul “Ce roluri au domnisoarele si cavalerii de onoare”.

Trebuie acum sa va ocupati si de muzica pentru nunta. Va trebuie in Dj si/sau o formatie. Cititi toate detaliile despre calitatile pe care trebuie sa le aiba un Dj si cum aflati daca este sau nu profesionist in articolul: “Cum sa alegi muzica la nunta”.

Citește și:

Dupa toate acestea este vremea cautarii costumului de mire, iar daca il doriti confectionat la croitor atunci va fi comandat odata cu rochia miresei. Aveti grija ca acest costum sa se asorteze cu rochia miresei si tema nuntii. Tot acum trebuie sa cautati verighete si cu aceasta ocazie si restul accesoriilor: bijuteriile miresei, butonii mirelui etc. Ganditi-va cu ce vehicul veti dori sa va faceti aparitia in ziua nuntii. Hotarati impreuna si incercati sa rezervati unul.

Mai e vreme si de distractie. Trebuie sa inceapa deja organizarea pentru petrecerea burlacilor/burlacitelor. Cavalerii si domnisoarele de onoare se vor ocupa de aceste momente din viata voastra. Tot acum va puteti gandi la dansul miresei. Puteti organiza ceva special, un dans frumos cu o coregrafie superba, care va ramane in amintirea tuturor. Cititi tot ce trebuie sa stiti despre dansul mirilor aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.