Setari Cookie-uri

Cum iti organizezi nunta? Ghid complet de planificare

Indiferent daca ati trecut prin frumoasa experienta a logodnei sau nu, planificarile pentru o nunta ca in vis trebuie facute cu mult timp inaintea marelui eveniment. Astfel ca, daca va doriti o nunta in care detaliile conteaza nu va grabiti sa o planificati in cateva luni. Numai rezervarea unui restaurant poate dura mai mult, caci in general pentru perioadele in care se fac nunti acestea se rezerva cu un an inainte. De aceea va propunem un plan complet de organizare a nuntii in care planificarea acesteia este descrisa pas cu pas.

Dar cum ramane cu ce se inatmpla... dupa nunta? Nu cumva sa neglijati aranjamentele pentru luna de miere. Consultati mai multe agentii de turism si alegeti o oferta favorabila pentru a trai cele mai frumoase clipe intr-un loc de vis. Aveti grija sa anuntati discret ca va cautati o oferta pentru luna de miere, caci pot fi apropiati ai vostri care sa doreasca sa va ofere drept dar de nunta chiar biletele unei calatorii.

Mai este doar o luna!

Acum parca timpul este mult mai scurt si aveti tendinta de a intra in panica. Incercati sa nu va certati si sa va mentineti armonia in cuplu. In timpul ce v-a ramas mergeti la o florarie in care lucreaza profesionisti si comandati buchetul miresei si al nasei. Discutati din nou toate detaliile cu fotograful, preotul si cameramanul. Mergeti la proba pentru rochia de mireasa si costumul de mire (in cazul in care acestea au fost comandate la o casa de croitorie). Tot in lista comenzilor intra si tortul de nunta, asa ca alegeti un model ce va fi in armonie cu decorul de nunta si comandati-l la o cofetarie in care aveti incredere.

Citește și:

Nu uitati sa va depuneti cererea de concediu. Tot in aceasta perioada este indicat sa va selectati garderoba pentru luna de miere. Cu doua saptamani inainte de nunta este bine ca viitoarea mireasa sa isi vopseasca parul, se stie ca cel mai bine arata culoarea la aproximativ doua saptamani dupa vopsire. Verificati programarea la coafor pentru ziua nuntii. Nu uitati de sedinta de proba a coafurii. In cazul in care doriti ca in timpul petrecerii de nunta sa aveti si artificii ar trebui sa vorbiti deja pentru amenajarea acestora. Acest lucru trebuie discutat si cu persoanele care v-au rezervat localul pentru petrecere.

Maine-i ziua cea mare!

Cu o zi inainte de nunta parca toate se invart in mintea voastra si nu isi mai gasesc locul. Nu va alarmati, tot ce a fost greu a fost deja programat si stabilit, asa ca nu v-au mai ramas prea multe de facut. Acum va trebuie sa faceti plicurile pentru plati si sa le inmanati cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Va trebui sa le reamintiti acestora care le sunt responsabilitatile si unde ii rugati sa va ajute. Mireasa isi va face trusa de urgenta cu toate cele de trebuinta pentru a straluci in ziua nuntii. Se vor trece in revista toate cele ce urmeaza sa se petreaca a doua zi pentru a nu omite nimic, iar pentru mireasa este un moment potrivit sa stea de vorba cu cea mai buna prietena sau cu mama ei.

Citește și:

Va doresc o nunta asa cum ati visat si organizare usoara!

Un articol de Iulia DIBU

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.