Setari Cookie-uri

S.O.S. Probleme ale tenului in ziua nuntii

Unei viitoare mirease ii trebuie cateva luni de zile sa planifice si sa aduca la viata nunta de vis. Insa intregul proces incepe uneori chiar mai devreme. O femeie isi planifica ziua nuntii din copilarie inca de cand si-a pus pentru prima data fata de perna in cap lasand-o sa atarne pe spate. [] Asta facem noi femeile, visam la nunta perfecta, la locatia perfecta, la tortul perfect in patru straturi cu omuleti micuti in varf si la mireasa perfecta, as putea aduga. Asta ii explica Monica, vestitul personaj din serialul Friends (Prietenii Tai"), fratelui ei Ross inainte de nunta acestuia, dar cred ca multe dintre noi putem confirma spusele ei.

Unei viitoare mirease ii trebuie cateva luni de zile sa planifice si sa aduca la viata nunta de vis. Insa intregul proces incepe uneori chiar mai devreme. O femeie isi planifica ziua nuntii din copilarie “inca de cand si-a pus pentru prima data fata de perna in cap lasand-o sa atarne pe spate. […] Asta facem noi femeile, visam la nunta perfecta, la locatia perfecta, la tortul perfect in patru straturi cu omuleti micuti in varf” si la mireasa perfecta, as putea aduga. Asta ii explica Monica, vestitul personaj din serialul “Friends” (“Prietenii Tai"), fratelui ei Ross inainte de nunta acestuia, dar cred ca multe dintre noi putem confirma spusele ei.

ten Uneori stim cu mult timp inainte de Ziua 0 cum vrem sa arate un lucru sau altul. Si daca putem controla multe aspect legate de o nunta, cum ar fi mancarea, muzica, rochia, aranjamentele florale etc. mai sunt cateva evenimente neasteptate care scapa de multe ori planificarii frenetice, aproape obsesive, a miresei. Ma refer aici, in primul rand, la acele mici probleme ale fetei, cum ar fi cosurile, ochii umflati, cearcanele, sau roseata tenului, probleme care ameninta sa distruga fotografiile de nunta si felul in care ne amintim de acest moment.

Citește și:

Desi cam orice mireasa face o vizita la un salon de infrumusetare macar cu cateva zile inainte de nunta pentru cateva tratamente fulger (exfoliere, masti de fata etc.), problemele din ziua nuntii nu pot fi, de multe ori, evitate. Oricat ti-ai curata tenul, oricat de sanatos ai manca, oricata apa ai bea, stresul, emotiile care te tin treaza si nervii cauzati de incurcaturi dau nastere cate unui cos dureros si inestetic, sau unor ochi umflati si inrositi ca si cum de abia te-ai fi trezit dintr-o betie.

Insa nu te panica, nu e obligatoriu ca fata ta in pozele de nunta sa iti aminteasca de blestemul adolescentei. Poti incerca cateva dintre tratamentele de mai jos pentru a diminua si a ascunde aceste probleme.

1. Cosuri

Cosurile sunt una dintre cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta miresele. Cauzate in mare parte de stres, de ingrijire incorecta dar si de produse cosmetice, acestea nu sunt doar inestetice ci si dureroase. Sunt totusi cateva mici trucuri pe care le poti incerca pentru a scapa de cosul ocazional care apare tocmai atunci cand iti doresti cel mai mult ca pielea sa iti fie perfecta.

Citește și:

  Vizionare placuta


  Kudika
  22 Septembrie 2009
  Echipa Kudika

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.