Setari Cookie-uri

S.O.S. Probleme ale tenului in ziua nuntii

Unei viitoare mirease ii trebuie cateva luni de zile sa planifice si sa aduca la viata nunta de vis. Insa intregul proces incepe uneori chiar mai devreme. O femeie isi planifica ziua nuntii din copilarie inca de cand si-a pus pentru prima data fata de perna in cap lasand-o sa atarne pe spate. [] Asta facem noi femeile, visam la nunta perfecta, la locatia perfecta, la tortul perfect in patru straturi cu omuleti micuti in varf si la mireasa perfecta, as putea aduga. Asta ii explica Monica, vestitul personaj din serialul Friends (Prietenii Tai"), fratelui ei Ross inainte de nunta acestuia, dar cred ca multe dintre noi putem confirma spusele ei.

Daca ai mers prin soare cu o zi inainte de nunta si te-ai ars, iti recomandam sa folosesti un produs pe baza de aloe vera pentru a a calma arsura iar apoi cauta un corector cu proprietati emoliente la nuanta pielii tale. Aplica corectorul pe toata zona cu ajutorul unui buretel pentru fond de ten si mascheaza liniile de trecere.

5. Unghii rupte

Stii prea bine ca cel mai bun mod de a evita asta e sa nu faci nimic; insa si noi stim la fel de bine ca e imposibil ca o mireasa sa stea in fotoliu cu mainile in sus tocmai in ziua nuntii ei. Asa ca tine aproape un set de unghii false si lacul de unghii pe care l-ai folosit pentru manichiura de nunta. In cazul in care iti rupi o unghie, singurul lucru pe care il poti face e sa lipesti una falsa peste, sa o tai la dimensiunile celorlalte unghii si sa o dai repede cu oja.

Tine minte ca e indicat sa incerci aceste mici solutii inainte de ziua nuntii pentru a vedea nu numai daca functioneaza in cazul tau dar si daca nu dezvolti reactii alergice la substantele pe care le folosesc. Aceasta regula se aplica, de altfel, la toate produsele pe care le folosesti in ziua cea mare: produse de machiaj, de par, tratamente, creme, parfumuri, chiar si mancare si bautura. Ziua nuntii nu e un moment bun sa experimentezi.

Citește și:

Pentru final iti dam un ultim sfat care te va scapa de stres si iti va da un pic mai mult timp pentru tine. Invata sa delegi sarcinile. E ziua ta speciala, ai dreptul sa dai ordine asa ca profita de asta.

Un articol de Ioana I

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.