Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru 2010

Astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii dandu-ne energia necesara si posibilitatea de a iesi in evidenta sau punandu-ne bete in roate cand ne e lumea mai draga. Dar oare ce pun astrele la cale pentru tine in anul 2010? Citeste horoscopul dragostei pentru 2010 si vei afla ce ti se pregateste in viitorul apropiat.

Dupa ce vor reusi sa ia o decizi relatia lor va avea numai de castigat atata timp cat nu vor incepe sa se intrebe daca au ales bine sau nu. Pentru a trece cu bine de acest an Gemenii trebuie sa invete sa accepte trecutul asa cum este, sa isi accepte greselile si sa priveasca spre viitor mai degraba decat spre trecut.

4. Rac (22 iunie-22 iulie)

Astrele le vor aduce celor nascuti in Rac implinire afectiva din plin. Cei care au deja pe cineva alaturi vor descoperi ca sunt dispusi sa faca urmatorul pas cu inima impacata iar cei pe care Cupidon i-a cam ignorant in ultima vreme vor fi inundati de oportunitati afective. Trebuie doar sa isi deschida ochii si sufletul, sa isi adune curajul si sa mearga, neaparat, inainte.

Iar cum iubirea e in aer, toti nativii vor descoperi/redescoperi pasiunea din ei si din relatia in care se afla si latura senzuala a partenerului. Dupa un an nebun, nebun (in sensul bun al cuvantului) toamna ii va linisti pe Raci care vor descoperi ca in afara de cel de langa nu prea mai au nevoie de altceva si de altcineva.

5. Leu (23 iulie-22 august)

Leii se vor axa in 2010 pe latura erotica a vietii lor. Se vor arunca cu capul inainte in petreceri si flirturi (nevinovate sau nu) cautand ceva fara a sti ce. Cei care sunt implicati intr-o relatie risca sa ii indeparteze pe cei dragi uitand sa le dea atentia pe care o merita. E posibil, de asemenea, ca nativii Leu sa pice putin mai usor in capcana geloziei si posesivitatii. Trebuie sa isi aminteasca ca, daca nu sunt chibzuiti si atenti, pot strica ceea ce au.

Spre sfarsitul anului Leii vor fi tentati sa calce stramb, fie din curiozitate, fie din orgoliu sau inconstienta. Acestia isi vor folosi puterea de seductie pentru a cuceri. Nativii Leu care nu si-au gasit inca jumatatea vor fi prea ocupati in 2010 cu pasiunile trecatoare pentru a o descoperi. Cei care au pe cineva alaturi vor trebui sa invete sa isi stapaneasca impulsurile daca vor sa treaca cu bine de acest an.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.