Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru 2010

Astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii dandu-ne energia necesara si posibilitatea de a iesi in evidenta sau punandu-ne bete in roate cand ne e lumea mai draga. Dar oare ce pun astrele la cale pentru tine in anul 2010? Citeste horoscopul dragostei pentru 2010 si vei afla ce ti se pregateste in viitorul apropiat.

Din nefericire soarele ce straluceste asupra Scorpionilor pare sa intre in nori in cel de-al doilea trimestru al anului. Prin urmare nativii vor avea parte de cateva luni de griji, intrebari si incertitudini legate de ceea ce priveste partenerul de viata dar si relatia in sine. E important sa tina sub control aceste sentimente pe perioada in discutie pentru ca sfarsitul de an sa e fie si el incununat de iubire si fericire. Prin urmare atentie mare spre mijlocul anului deoarece o gestionare gresita a problemelor risca sa distruga chiar si relatiile stabile.

9. Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie)


Sagetatorii isi incep anul nehotarati de ceea ce vor si nesiguri de deciziile luate. Fie ca se gasesc intr-o relatie stabila, fie ca de abia acum se infiripa ceva amoros in viata lor, nu reusesc sa se lase purtati de val. Prin urmare isi consuma energia aiurea si lasa sa le treaca printre degete fericirea ce vine o data cu siguranta afectiva.

Cu cat trece timpul nativii incep sa isi dea seama ce asteapta de la partenerul de viata; drept rezultat acestia sunt din ce in ce mai intelegatori si mai linistiti. Mijlocul anului ii prinde in aceasta perioada de tranzitie in care oscileaza intre liniste emotionala si incertitudini. Pe masura ce se apropie sfarsitul anului nativii Sagetator inceteaza sa mai puna sub semnul intrebarii fiecare detaliu al vietii de cuplu si accepta in sfarsit ca pot iubi si ca pot fi iubiti.

10. Capricorn (21 decembrie- 19 ianuarie)

Pentru Capricorni anul pare sa se imparta in doua. Prima jumatate a anului e marcata de griji legate de tot ce tine de viata afectiva. Capricornii singuri sunt putin depresivi gandindu-se ca sunt destinati sa ramana astfel pentru tot restul vietii. Cei ce sunt implicati in relatii lasa problemele financiare si grijile de la munca sa intervina in viata personala si apoi nu inteleg de ce relatia cu cel drag e tensionata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.