Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru 2010

Astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii dandu-ne energia necesara si posibilitatea de a iesi in evidenta sau punandu-ne bete in roate cand ne e lumea mai draga. Dar oare ce pun astrele la cale pentru tine in anul 2010? Citeste horoscopul dragostei pentru 2010 si vei afla ce ti se pregateste in viitorul apropiat.

A doua jumatate a anului aduce insa certitudini pentru toti Capricornii. Ei devin mai optimisti, incep sa aiba incredere in cei dragi si se bucura de experientele zilnice. Capricornii singuri au sanse mari sa nu mai fie singuri spre sfarsitul anului la asta contribuind si noua lor atitudine fata de viata si fata de propria persoana.

11. Varsator (20 ianuarie- 178 februarie)

2010 se arata a fi un an cam agitat pentru nativii Varsator. Poate ca reapar probleme mai vechi, nerezolvate la timp sau poate ca Varsatorii nu reusesc sa fie cuminti cand vine vorba de relatia cu cel drag astfel incat ei vor avea motive de ingrijorare si de cearta. Ba chiar mai mult, problemele financiare isi lasa si ele amprentra asupra relatiei. Nativii Varsator trebuie sa inteleaga ca trebuie sa isi asume si ei o parte din responsabilitatile cuplului (fie ele financiare sau nu).

Nativii Varsator singuri sunt insa pusi pe fapte mari. Anul acesta sunt hotarati sa-si gaseasca jumatatea chiar daca asta inseamna sa accepte ca exista si sansa sa se aleaga cu inima franta. Astrele sunt insa de partea lor insuflandu-le o doza de noroc in tot ceea ce fac. Ba chiar spre mijlocul anului acestia vor avea sansa sa se implice intr-o relatie incendiara ce le va acapara toata atentia.

12. Pesti (19 februarie-20 martie)


Nativii din Pesti vor avea un an fericit. Acestia vor incepe noul anul hotarati sa-si schimbe viata, sa puna deoparte nesigurantele si visarea orientandu-se asupra a ceea ce au si pot face. Iar asta se resimte imediat in viata de cuplu. Noul val de atentie si energie pe care acestia il aduc reimprospateaza relatia. Din fericire in 2010 nativii Pesti sunt convinsi ca relatiile lor merita orice eforturi asa ca se pun pe munca si sunt recompensati pe masura.

Nativii singuri au si ei sansa sa isi gaseasca jumatatea insa pentru asta trebuie sa iasa din carapace si sa fie putin mai optimisti. Chiar daca nu isi dau seama acestia pot fi foarte seducatori asa ca trebuie sa isi adune increderea si iasa mai mult in lume. Oricum, spre mijlocul anului astrele le rezerva o iubire.


Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Machiajul care te intinereste cu 10 ani
Tendintele modei in primavara-vara 2010
Sani mai mari prin 6 metode naturale

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.