Setari Cookie-uri

9 lucruri pe care trebuie sa le experimentezi inainte de nunta

Nunta este un pas important in viata ce necesita maturitate, independenta (chiar daca multe lucrurui se vor face in doi), intelegerea propriei persoane si crearea unui sistem de valori propriu.

Nunta este un pas important in viata ce necesita maturitate, independenta (chiar daca multe lucrurui se vor face in doi), intelegerea propriei persoane si crearea unui sistem de valori propriu.

iniante de nunta Asadar, inainte de a-ti alege sotul trebuie sa stii clar ce vrei de la o relatie, ce iti place si ce nu sa primesti, ce poti accepta si mai ales ce te-ar face fericita. Compromisurile nu reprezinta neaparat cheia succesului, insa echilibrul interior da, preucm si lipsa dependentei in relatie. O relatie sanatoasa se bazeaza pe sustinere si implicare, dar nu pe dependenta. Increderea reprezinta si ea un pilon de baza, la fel si intelegerea sexuala.

9 lucruri pe care trebuie sa le experimentezi inainte de nunta

Sa fi trait singura macar cateva luni


Aceasta experienta este cea care iti dovedeste independenta financiara si nu numai, felul in care te descurci singura si te accepti, reusind sa iti organizezi viata fara a depinde de nimeni. Este un pas important pentru a afla ce nevoi ai in viata personala, ce iti lipseste si ce ai dori sa ai.

Sa fi calatorit macar o data singura


E important sa iveti sa te simti bine si singura, sa te regasesti pe tine intr-o plimbare linistita pe strazile unui oras sau in natura. Calatoreste macar o data singura, fie si pentru numai o zi. E o experienta frumoasa.

Sa fi iubit macar o data

Sa fi avut macar o relatie inante sau sa fi iubit macar o data un alt barbat, sa intelegi ce este o deceptie si cum poti trece peste, care sunt cerintele unei relatii, unde apar de obicei greselile, cum se pot controla si cat esti dispusa pentru a avea o relatie atat de profunda incat sa iti doresti ca iubitul actual sa ramana pentru totdeauna langa tine.

Sa fi fost geloasa macar o data

Se inatmpla adesea ca oamenii, in special la varste tinere, sa dezvolte sentimente de gelozie fara a avea motive clare. De obicei gelozia ascunde alte probleme personale, de exemplu neincrederea in prorpia persoana, teama ca cineva mai bun ar putea lua ce iti este tie drag. Gelozia nemotivata nu-i utila, creaza tensiuni nejustificate in relatie. Desigur, atunci cand se gasesc motive reale pentru gelozie deja sunt probleme in cuplu. Insa orice barbat si orice femeie are, in mod firesc, prieteni de sex opus. Trecand insa printr-o experienta anterioara a geloziei, ai avut posibilitatea sa capeti mai multa intelegere si control ori putere de manipulare (pe care orice femeie o poate avea).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.